#Diyarbakır’da bomba yapımında kullanılan

Küfür İçeren Atasözlerimiz-Scorp 10:29

Küfür İçeren Atasözlerimiz-Scorp

Halk içerisinde kullanılan küfürlü atasözlerimizi sosyal medya kullanıcılarından izleyelim birde hadi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalan İşçinin Basınçlı Su İle Serinlemesi 00:29

Sıcaktan Bunalan İşçinin Basınçlı Su İle Serinlemesi

Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde hafta sonundan beri etkili olan aşırı sıcak nedeniyle bunalan iş makinesi operatörünün, araç yıkamada kullanılan basınçlı su ile serinlemesi, ortaya ilginç görüntüler çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antifriz Donar Mı? 06:47

Antifriz Donar Mı?

Antifriz daha çok araba motorlarında kullanılan bir kimyasal madde. Radyatör suyuna katılarak suyun donmasını önlüyor. Bu videoda kuru buz kullanarak antifrizi donup donmayacağını test ediyoruz seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Nostaljik Tramvayın Yenilenen Raylarına Özel Köprü Asfaltı 03:43

Nostaljik Tramvayın Yenilenen Raylarına Özel Köprü Asfaltı

Beyoğlu’nda altyapı çalışmaları nedeniyle bir süredir sefer yapamayan nostaljik tramvayın hattını yenileme çalışmaları kapsamında, raylara Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan ‘mastik (taş) asfalt’ döküldü. Bu yönte..

Futbol Tarihinin En Kötü Penaltısı 00:24

Futbol Tarihinin En Kötü Penaltısı

Brezilya`da Eyalet Şampiyonası`nda oynanan karşılaşmada kullanılan penaltı atışı. Daha doğrusu atılamayan penaltı atışı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

Yunanlılar Türk Leblebisine De Göz Koydu 07:20

Yunanlılar Türk Leblebisine De Göz Koydu

Yunanlıların baklava, kahve ve kebaptan sonra Türk leblebisine de sahip çıkmak için harekete geçtiği ancak başarısız oldukları öğrenildi. Manisa’nın Kula ilçesinden leblebi için kullanılan makinelerden temin ederek, Türk..

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor 01:00

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor

Ordulu 64 yaşındaki Ahmet Ergin, tasarruf sağlamak amacıyla kurduğu sistemle evinin elektriğini üretiyor. Ergin, 3 katlı evine elektrik üretim sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde evinin kullanılan iki dairesinin elektriği..

Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek 02:02

Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek

Günümüzde yaygın olarak kullanılan dünya haritasının bize verdiği mesajlar nelerdir? Neden Güney Amerika, Meksika gibi ülkeler olduğundan küçük görünürken Rusya Afrika'dan büyük görünür?..

Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki  Kandil Bölgesine Harekat 01:36

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Kandil Bölgesine Harekat

TSK: Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütüne ait barınaklar imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava hareka..

Bu Penaltıyı Atamamak Beceri İster! 00:34

Bu Penaltıyı Atamamak Beceri İster!

Amerikan Futbol Ligi USL, ilginç bir penaltı pozisyonuna sahne oldu. Kullanılan penaltı bir türlü gol olmayınca ortaya bu görüntüler çıktı...

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı 00:23

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı

Aydın'da bir binanın depo amaçlı kullanılan yangın merdiveninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol amaçlı Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı...

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Sosyal Medya Bu Golü Konuşuyor! 00:46

Sosyal Medya Bu Golü Konuşuyor!

Penaltının kaçtığını düşünen kalecinin sevinci kısa sürdü. Tayland liginde, Bangkok Sports Club - Satri Angthong mücadelesinde normal süresi 2-2 biten maç penaltılara gitti. Penaltılarda 19-19 eşitlikten sonra kullanılan..

Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe 02:28

Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe

Hakkâri’de yürütülen operasyonda, yıllardır terör örgütü tarafından barınma alanı olarak kullanılan ve stratejik öneme sahip olan bölgeler teröristlerden arındırılarak kontrol altına alındı...

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartılması 03:10

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartı

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, Yeşilköy Hava Harp Okulu'nda darbecilerin halka ateş açtığı görüntüler, şüphelilerin darbe girişiminde kullandıkları helikopterlerin çıkartılma anları ile darbenin bastırılmasının ardından..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce