#Diyarbakır’da bomba yapımında kullanılan

İtfaiye Erinin Hortumla Dansı 00:31

İtfaiye Erinin Hortumla Dansı

Kırıkkale'de bir itfaiye eri eğlenmek için yangın söndürmede kullanılan hortum aparatını zurna gibi kullanarak su hortumunun hareketiyle müzik ritminde dans etti...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları 06:36

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları

Protez tırnak nasıl uygulanır püf noktaları ve uygulama aşamları kullanılan malzemeler..

Beykoz'da Yangın 02:16

Beykoz'da Yangın

Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor...

Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi 00:52

2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi

Stylish isimli tarayıcı eklentisi Google Chrome, Firefox ve Opera'da kullanılan ve Facebook dahil birçok sitenin arayüzünü özelleştirmenize yardımcı olan bir uygulama. Fakat, 2 milyondan fazla indirilen uygulamanın kulla..

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı 12:42

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Beyaz renk Göz altı Primer Mac Prep & prime fast Respone Eye Cream Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no Light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever..

Hamiyet Akpınar Bengü Hodri Meydan Albüm Makyajı 06:15

Hamiyet Akpınar Bengü Hodri Meydan Albüm Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondöten Mac Face & Body no 5 Fırça Makeup For Ever no 148 Kapatıcı Mac pro Conceal Correct Palette/ Medium Fırça Makeup For Ever Göz kremi Mac prep & prime Fast Respone Eye Cream Concealer Mac Prep ..

Hamiyet Akpınar Müjde Uzman İlk Bahar Tadında Taze Makyaj Nasıl Yapılır 06:34

Hamiyet Akpınar Müjde Uzman İlk Bahar Tadında Taze Makyaj Nasıl Yapıl

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Mac Fondoten Mac Face & Body Fırça Makeup For Ever no 148 Kapatıcı t Mac Pro Conceal & Correct Pallette Kapatıcı fırçası Makeuo For Ever no Concealer Mac Prep & prime highlighter radiant rose C..

Hamiyet Akpınar Selin Yağcıoğlu Nişan Makyajı 12:01

Hamiyet Akpınar Selin Yağcıoğlu Nişan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER : WASO CLEAR MEGA HYDRATING CREAM SHISEIDO BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL EYE TREATMENT SHISEIDO GLOW ENHANCING PRIMER NARS VELVET MATTE FOUNDATION STICK SIGMA BRUSH F79 SMASH BOX PHOTO OP UNDER EYE BR..

600.000 TL'lik Sığınakta Bir Gün Geçirdik 17:24

600.000 TL'lik Sığınakta Bir Gün Geçirdik

Bu videoda 600 bin lira satış fiyatı olan yeraltı sığınağında bir gün geçiriyoruz. Zor zamanlarda kullanılan sığınak ciddi bir fiyata satılıyor. Peki bunun karşılığında neler alıyorsunuz? Cevabı videomuzda...

  • JET TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reklam Hilelerini Test Ettik - Süt Yerine Tutkal, Şurup Yerine Motor Yağı 16:09

Reklam Hilelerini Test Ettik - Süt Yerine Tutkal, Şurup Yerine Motor Y

Bu videoda reklam fotoğrafı ve videosu çekerken kullanılan hileleri biz de yapmayı deniyoruz. Süt yerine tutkal, krema yerine tıraş kremi, şurup yerine motor yağı... Sonuçlar OHA dedirtiyor!..

  • JET TV tarafından
  • 5.499 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1 10:31

PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Pazarlama iletişimi ile ilgili anahtar kavramları tanımlayabileceksiniz. Tüketicilerin davranışlarına karar verme sürecinde geçtikleri adımları ve bu süreci etkileyebilecek bil..

  • PengoTV tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bariyere Takılan Motosikletli Kadın 00:10

Bariyere Takılan Motosikletli Kadın

Yoğun olarak motosiklet kullanılan bir kentte tren yolundaki bariyere aldırış etmeden geçmek isteyen motosikletli kadın bariyere takılmış...

  • JET TV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nereden Nereye - 90'ların Unutulmaz Nesneleri 16:54

Nereden Nereye - 90'ların Unutulmaz Nesneleri

90'lı yıllar, o yılları yaşayanlar için unutulmaz anılar barındırıyor. Ve birçoğu hala o yılları özlemle anıyor.. Özellikle o yıllarda kullanılan nesneler şuan kullanımdan kalkmış olmasa da, o yılları hatırlayanlar için ..

  • BETA tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı 10:22

Hamiyet Akpınar Demet Şener Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Fondoten Mac mineralize skinfinish no 20 Fondoten fırçası Makeup for ever no 152 Concealer Makeup for ever lift no 2 Concealer fırçası Mac no 286 mac prep prime transparan pudra Far paleti Smashbox dub..

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj 11:03

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj

KULLANILAN MALZEMELER Primer Mac Prep & Prime sarı renk Fondoten Mac mineralize skinfinish no nc 20 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Pro Palette önce pembe renkli baz, sonra no 15 Concealer fırçası ..

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır 09:31

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır

KULLANILAN MALZEMELER Fondoten Mac Face & body no 2 Fondoten fırça Mac no 188 Kapatıcı Mac pro palette no 20 kullanıldı Göz kremi Mac Vibrancy eye primer Concealer Mac pro palette no 20 Concealer fırçası Mac no 286 Pud..

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

Yerli Koronavirüs İlacına Ruhsat Çıktı 01:57

Yerli Koronavirüs İlacına Ruhsat Çıktı

Türkiye geçen ay koronavirüs tedavisinde kullanılan bir ilacı üretmeyi başarmıştı. O ilacın ruhsatı çıktı. Yakında raflarda olacak...

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

İşitme Engelliler İçin Özel Maske Tasarladı 02:06

İşitme Engelliler İçin Özel Maske Tasarladı

Eskişehir’de El Sanatları Öğretmeni Sevgi Dedeoğlu, gündelik hayatta kullanılan maskelerin işitme engelli vatandaşlar için olumsuzluklar yaşatabileceği fikriyle yola çıkarak özel bir maske tasarladı...

Hamiyet Akpınar Doğal Makyaj Tüyoları 22:03

Hamiyet Akpınar Doğal Makyaj Tüyoları

KULLANILAN MALZEMELER Primer Dermalogica Hydrablur Fondoten Mac Studio moisture tint spf 15 medium Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Prep+ prime highlighter Concealer fırçası Mac Kapatıcı Mac Conceale..

Hamiyet Akpınar Pelin Karahan Makyajı 11:44

Hamiyet Akpınar Pelin Karahan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Smashbox photo finish Fondoten Smashbox Camera Ready CC no light Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever Lift no light 2 Concealer fırçası Mac Far paleti Smashbox Dou..

Hamiyet Akpınar Müjde Uzman Instyle Makyajı 15:51

Hamiyet Akpınar Müjde Uzman Instyle Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondöten Makeup For Ever UHD stick no 118 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Shiseido stick no 33 Far Narsisist far paletinden Bonifacio ve Zagreb Far fırç..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Instyle Makyajı 17:42

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Instyle Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Base NOURRISSANTE Nars stick gözenek silici Fondoten Nars Pure Radiant Tintet no medium 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever No.152 Concealer Shiseido stick no 33 Concealer fırças..

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj 16:04

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Base Nourrissante Fondoten Nars püre radiant tintet no light 2 ve Nars radiant cream no light 5 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Nars Radiant creamy no light 2 Fırça m..

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor 01:46

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor

Çin'den getirilen ve korona tedavisinde kullanılan ilacın yerli sentezinin üretimi tüm hızla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ilacın üretildiği fabrikayı ziyaret etti...

Dünya Sağlık Örgütü- -Avrupa'yı Çok Zor Bir 6 Ay Bekliyor. 01:17

Dünya Sağlık Örgütü- -Avrupa'yı Çok Zor Bir 6 Ay Bekliyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nden açıklama geldi. Koronavirüs salgınında, Avrupa’yı çok zor bir 6 ayın beklediği belirtildi. Ayrıca Türkiye'de de kullanılan bir koronavirüs ilacının hastalara verilmemesi istendi...

Bu mantar altından pahalı 07:13

Bu mantar altından pahalı

Uzakdoğuda yaklaşık 2 bin yıldır alternatif tıp tedavisinde kullanılan ve kilosu 3 bin lirayı bulan Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi) mantarı Düzce Üniversitesi tarafından üretilmeyi başardı. Üzerinde özel bir ekibin ça..