#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi 15:30

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi

Malzemeler Hamur için: 500 gram irmik 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı sıvı yağ (tepsiyi yağlamak için) Üzeri için: 100 gram tuzsuz fıstık Şerb..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Maceracı _ Kahramanmaraş'ın eliböğründe yemeği tarifi ve yapılışı 04:48

Maceracı _ Kahramanmaraş'ın eliböğründe yemeği tarifi ve yapılışı

Maceracı, Kahramanmaraş'ta yöresel lezzetleri ekranlara taşıdı. Kahramanmaraş'ın meşhur eliböğründe yemeğinin tarifi ve yapılışı yöresel lezzetleri tatmayı sevenler için iyi bir alternatif sunuyor... Kategori Seyahat ve ..

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi 04:57

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi

Cilt Lekelerini yok Eden Maske Tarifi Zahide Yetiş cilt lekelerini yok eden maske tarifini sizler için anlatıyor...Evde kolayca deneyebileceğiniz ve varsa cilt lekelerini gidermede etkin bir yöntem olan bu maske tarifin..

  • Kadınca tarafından
  • 1.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi 00:54

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi

Fırında Lokum Kıvamında Tavuk Pirzola Tarifi İçin Malzemeler 8 parça tavuk pirzola Karabiber Pulbiber Kekik Tuz..

Mayalı Pofuduk Poğaçalar Tarifi 02:02

Mayalı Pofuduk Poğaçalar Tarifi

Yumuşacık Kahvaltı Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler Yarım yaş maya 1 çay bardağı ılık su 1 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı yoğurt 2 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 7 su bardağ..

Simit Tarifi 08:58

Simit Tarifi

Simit Tarifi ve Malzemeler : 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı seker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 6 buçuk su bardağı un ..

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

5 Dakika Kurabiyesi  Damla Çikolatalı Tepside Kurabiye Tarifi 01:22

5 Dakika Kurabiyesi Damla Çikolatalı Tepside Kurabiye Tarifi

Tepside Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gram margarin veya tereyağ( ben teremyağ kulandım)oda sıcaklığında 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 3 Türk kahve fincanı pudra şekeri 1 limon kabuğu rendesi 1 paket kabartma to..

Sadece 3 Malzeme ile Kek Tarifi 00:53

Sadece 3 Malzeme ile Kek Tarifi

3 Malzemeli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 4 yemek kaşığı tepeleme nutella 1 su bardağı elenmiş un..

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi  Karamelli ve Çikolatalı 01:21

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi Karamelli ve Çikolatalı

Karamelli İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 paket krema (200 ml) 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı dolusu buğday nişastası 1 paket bitter çikolata (80 gr)..

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi  Pratik Ve Lezzetli Bir Meze 01:05

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi Pratik Ve Lezzetli Bir Meze

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi İçin Malzemeler 3-4 adet kabak 1 diş sarımsak 3-4 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sıvı yağ 3-4 dal dereotu Tuz..