#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta 01:38

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta

15 Dakikada Çikolata Kaplı Mozaik Pasta Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 150 gr tereyağ 4 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 1 paket vanilya 4 paket petibör bisküvi 1 su bardağı kırılmış fındık ..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

 Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası 12:51

Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kullandığım tepsi ölçüsü 40 cm 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yum..

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç Dilimi Baklava 12:45

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Bu ölçüden 2 yuvarlak borcam Havuç dilimi Baklava çıkıyor isteyen hamur ve şerbet ölçüsünü yarım ölçü yaparak 1 borcam yapabilir. 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Gör..

Patates Köftesi Kıymalı Tarif 02:23

Patates Köftesi Kıymalı Tarif

Patates Köftesi Kıymalı Tarif..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böylesine Çok Az Rastlanır! Kamyon Şoförüne Yol Soran Helikopter Pilotu 02:12

Böylesine Çok Az Rastlanır! Kamyon Şoförüne Yol Soran Helikopter Pilot

Türkiye'de olsa muhtemelen taksiciye sorulacak olayda, yolunu bulamayan helikopter pilotu kamyon şoföründen yol tarifi istiyor. :D..

  • JokerS tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peynirli Kolay Gözleme 01:06

Peynirli Kolay Gözleme

Hamurla uğraşmadan, kolayca incecik yufkadan gözleme hazırlamak isteyenlere bu tarifimizi çok beğenecekler. Kahvaltı masalarınızda, veya misafirlerinize lezzetli sıcacık peynirli kolay gözleme tarifi hazırlayabilirsiniz...

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Çok lezzetli bir ana yemek akşam yemeklerinizde yeni lezzetler arıyorsanız bu tarifi denemenizi öneririm . Patatesleri ve köfteleri ile çok doyurucu bir sulu köfte tarifi . Lezzeti ile beğeni alacak bir tarif . Köftesi ..

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın 09:05

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın

aylandlı kız lezzetli dondurmalarını yapmaya devam ediyor. Taylandlı kızın yapmış olduğu Tayland dondurması ülkemizde tava dondurma ve rulo dondurma olarak da geçmekte. Bu dondurma yapımı oldukça basit aslında. Tava dond..

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut 01:48

Çok Kolay Lezzetli Fırında Palamut

Fırında palamut kolay ve sağlıklı bir pişirme yöntemidir. Lezzetli bir şekilde palamut nasıl pişirilir öğrenmek istiyorsanız izlemelisiniz. Fırında palamut tarifi videomuzda şu konuları bulabilirsiniz; palamut fırında, p..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..