#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti 01:58

Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti

AZ Herakles'ten gelerek Alkmaar'a giden yolda. Almelo'da 1-2'ye çıktı. De gasten kregen kanser kanseri. Binnen tien minuten kreeg AZ degisim degerlendirilmeli. Dabney dos Santos'ta oyun alanını daraltmak için kaleci Bra..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim 04:33

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Şarkı Sözleri sarkisozleri.de Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini..

  • Candy tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın! 07:35

Kara Yazı 5.Bölüm Bu Senin Babalık Sınavın!

Halil, torunu Ali ile ilgili kararını vermiştir. Derya'nın günahı olarak gördüğü küçük Ali'yi cami avlusunda bırakır. Yüreği güzel Yaren ise, Derya'dan emanet yeğenini bırakma niyetinde değildir. Halil, Yaren'i Ali'yi bı..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
59 Yıldır Ağzından Gül Düşürmeyen Yaşlı Adam 04:02

59 Yıldır Ağzından Gül Düşürmeyen Yaşlı Adam

Bursa’da yaşayan 86 yaşındaki Ali Rıza Karan, sigarayı bırakmak için ağzına aldığı gülü 59 yıldır ağzından düşürmüyor. Orhangazi ilçesine bağlı Keramet köyünde yaşayan Ali Rıza Karan, 27 yaşına kadar sigara içti. İçtiğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı İzle 00:45

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı İzle

Adı Efsane 17. Bölüm Fragmanı yayında! Tarık, kendisine benzettiği için Hakan'ın, Melis ile olan ilişkisine karşı çıkmıştır. Melis, bu durumu düzeltmek için babası ile konuşmaya karar verir. Tarık'ın, Hakan ile konuşması..

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı! 04:54

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı!

Hakan ile arasının açılmasının arkasındaki nedenin Tarık olduğunu öğrenen Melis, deliye dönüyor ve bunun hesabını sormak için babası ile yüzleşiyor. Katıldıkları okul balosunda Hakan'ı servis yaparken gören Melis, şaşkın..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu! 02:10

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu!

Hakan, Melis'i üstünde Yolun Sonu yazan duvarın önünde ayrılıklarına ikna etmeye çalışır! Hakan, Tarık'ın kızı Melis ile olan ilişkileri için söylediklerine hak verip istemeye istemeye ayrılığı kabullenir; fakat, Melis..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce