#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle 1:17:32

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, doktor bulmak için İstanbul’a gelen evli bir çiftin başına gelenler anlatılır. Ali ile Kezban mutlu bir hayat sürerken bir sabah Kezban hastalanır. Doktora gitmek için nehrin üstündeki telden geçmeleri ..

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle 1:17:55

Ölüm Emri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden on dört yıl hapis cezası alan Murat’ın değişen hayatını konu edinir. Murat, Ayşe ile evlilik hazırlıkları yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. On dört sene hapishaned..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle 1:30:22

The Gateway Türkçe Altyazılı İzle

Bir trafik kazasında kocasını kaybeden parçacık fizikçisi bilim kadını, kocasını geri getirmek için çalışma arkadaşıyla laboratuvarda ışınlanma deneyleri yaptığı moleküler transportasyon makinasını kullanacak ve eşini dü..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle 1:18:08

Zagor ( Kara Korsanın Hazinesi ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçlularla mücadele eden bir kahramanın hikâyesi anlatılır. Zagor, Vahşi Batı’da yaşayan bir kahramandır. Yardımcısı Çiko’yla kasabanın dışındı bir kulübede yaşamaktadır. Kanun kaçakları ve katillerin k..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı 02:38

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı

Beylerbeyin'de telefonla konuşurken horozun saldırısına uğrayan Abbas Özen dengesini kaybedip yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beylerbeyi'nde bir villanın önünde saat 13.00 sı..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapalı Pizzacıklar Domatesli Pişi 05:54

İncecik Hamuruyla Balon Gibi Kabaran İçli Hamur Kızartması Tavada Kapa

1 su bardağı süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çorba kaşığı tuz ( çok dolu olmasın.) 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta Alabildiği kadar un İç m..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..