#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Oduncu Vakası Eskişehir Paranormal Olaylar 40:38

Oduncu Vakası Eskişehir Paranormal Olaylar

Herkese selam, Arkadaşlar evet bu videoda kendimizi aştık sizin için Eskişehir'e Tekrar gittik ve çok kötü olaylar geldi başımıza çok korktuk ama yılmıyoruz .Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

  • ZULMA tarafından
  • 2.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı! 08:44

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Bahar Candan ile Dilara Taşkın'ın arası bozuldu. Bahar dün Dilara ve Duygu Çevik ile dışarı çıkacakları için erkek arkadaşını da çağırdığını..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 5.Bölüm (Zombiler) Hd İzle 21:46

Esrarengiz Kasaba 5.Bölüm (Zombiler) Hd İzle

Eğlenceli bir çizgi film sizler için kanalımızda. Daha fazlası için kanalımıza abone olun...

Kukuli  Tüm Bölümler Bir Arada 54:11

Kukuli Tüm Bölümler Bir Arada

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!Daha fazlası için kanalımı takip edin...

Çizgi Film  Musti  Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj 04:58

Çizgi Film Musti Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj

Bu eğitici çizgi film küçük çocuklar için. Kedicik Musti hasta olmuş. Biraz üşüttüğü için yatağından çıkamıyor. Bakalım annesinin aldığı ilaçlar iyi gelecek mi. Neyse ki arkadaşı Tavşancık onu ziyaret ediyor...

76 Bin Domino Taşı İle Rekor Kırdılar 03:24

76 Bin Domino Taşı İle Rekor Kırdılar

ABD'nin Michigan eyaletinde Incredible Science Machine isimli bir ekip, 76 bin domino kullanarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Bu rekoru kırmak için Birleşik Devletler, Kanada, Almanya ve Avusturya'dan toplam 18 inşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor 01:14

Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor

Borneo'da orangutanların neslinin tükenmemesi için çalışmalarda bulunan bir vakfın girişimleri sonucu 17 orangutan doğal yaşam alanına bırakıldı. Büyük insansı familyasından olan bu maymunların bırakıldığı yer, hayvanlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak 00:17

DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak

HSBC, Çin operasyonları için 1000 kişi daha işe almayı planlıyor. Büyüme stratejisini Asya'ya odaklayan bankacılık devi halihazırda 2400 kişinin çalıştığı bireysel bankacılık ve varlık yönetimi bölümlerini genişletmeyi ..

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz! 05:05

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz!

Kısmetse Olur 27 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan, Didem'e hediyeler alarak geçmişte ona söylediği sözler için özür diledi ve gönlünü almak için özel bir sürpriz hazırladı. Yapılan bu sürpriz karşısında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah Serbes Kimdir? 02:53

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes, (d. 27 Ocak 1981, Yalova, Türkiye), Türk yazar ve senarist. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü mezunudur. Zaman zaman Birgün gazetesi için sö..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

War for the Planet of the Apes Sneak Peek 00:18

War for the Planet of the Apes Sneak Peek

Maymun Gezegeni İçin Savaş Sneak Peek # 1 (2017): Woody Harrelson, Judy Greer ve Andy Serkis'in oynadığı maymun gezegeni için yeni savaşa göz atın!..

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Ayıcık Bombo 10.Bölüm 17:59

Ayıcık Bombo 10.Bölüm

Çocuklar için eğitici bir çizgi film.Tüm bölümler için kanalımı takip edin...

Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Gece Geliyor Fragman 01:35

Gece Geliyor Fragman

Doğal olmayan bir tehdit dünyayı terörize ettiği için ıssız bir evde güvende tutun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte zorlu bir iç düzen oluşturmuştur, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edi..

Medyum Alex Soru Cevap 38:32

Medyum Alex Soru Cevap

Şirince köyüne alexle konuşmaya gittik aklımıza takılan sorular vardı o anda video çekmek geldi aklımıza telefonla çektiğimiz için kalite kötü gece çekim yapmak için daha donanımlı gidebiliriz eğerki ilgi çok olursa iyi ..

  • ZULMA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözde Çiftin Balayı Yeri Belli Oldu! 01:54

Gözde Çiftin Balayı Yeri Belli Oldu!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen için konsept düğün yapacaklar ama balayı için kesin Maldivlere gidilecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 37. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm

Gürgenin Öğretmeni seslendiren Selay Taşdöğen.Gürgen ve Hasan'ın okulunun öğretmenidir. Filmde sadece gürgene tarih dersi anlattığı görülmüştür. Gürgene bazen sorar, bazen anlatır ama gürgen boş boş oturduğu için gürgen ..

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye 04:14

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye

Lindsay Lohan: Erdoğan mültecilere yardım etmek için 25 milyar dolar harcamış; Trump ise insanları dışarıda tutmak için 25 milyar dolar harcayacak...

Canım Kardeşim 36.Bölüm 10:17

Canım Kardeşim 36.Bölüm

Anneler günü gelmiştir. Çocuklar annelerine fatklı bir hediye vermek için her olasılığı düşünürler. Ama içlerine sinen bir hediye bulamazlar. Galip beyden babalarından yardım isterler… Final de anneler günü için anneleri..

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri 07:39

Krav Maga - İsrail Karatesi Teknikleri

Sitemizde krav maga ile ilgili tek bir video var ve o video da bu dövüş sporu için eksik ve yanıltıcı bilgi içeriyor. 1940'lı yıllarda Macar Yahudisi bir karateci tarafından, doğrudan ordunun ihtiyaçları için geliştirilm..

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu! 11:39

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Tuğba Çiğdem konseptinde korku evine gittiğini söyleyince yarışmacılar Tuğba'nin kombininin korku evi için uygun olup olmadığı konusunda karars..

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim Podyumunda Görünmez Kaza! 09:40

İşte Benim Stilim Podyumunda Görünmez Kaza!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Aleyna Eroğlu podyum yürüyüşü yaparken bu seferde topuğu kırıldı. Kerimcan Durmaz ise Aleyna'nın tek parmağının ayakkabısının dışında olduğunu ..

  • ANKA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 8 yıl önce