#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Çikolatalı Muzlu Toplar 00:37

Çikolatalı Muzlu Toplar

Malzemeler; 2 paket sade bisküvi 3 adet muz 1 adet elma rendesi 1 yemek kaşığı erimiş tereyağı fındık kırağı Ganaj İçin; Krema Çikolata 1 yemek kaşığı fındık kreması Üzeri İçin; Antep fıstığı..

Taşlardan Süs Yapmak 02:16

Taşlardan Süs Yapmak

Taşlarla eviniz için güzel süsler ve aksesuarlar yapmanız için bir video ...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili 14:50

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili

Bu sıralama videosunun bir benzeri henüz dünyada çekilmedi. Çekilme ihtimali de çok zayıf. Çünkü bu sıralama, Euro NCAP çarpışma testlerinin toplam ağırlık puanları üzerinden sadece Mesut Abi'nin yaptığı analizle ortaya ..

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Trileçe Nasıl Yapılır 06:17

Trileçe Nasıl Yapılır

Sos için: 800 ml Süt 1 paket Krema 1 su bardağı Süt Tozu Kek için: 5 yumurta 1,5 su bardağı şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı Limon Kabuğu Rendesi Karamel: 10 yk şeke..

Yürüyen Merdivenlerde Hayvan Dostlarınızı Neden Kucağınıza Almalısınız 00:27

Yürüyen Merdivenlerde Hayvan Dostlarınızı Neden Kucağınıza Almalısınız

Yürüyen merdivenler hayvanlar için tehlike oluşturabiliyor. Bir AVM'de kaydedilen bu görüntülerde bir köpek yürüyen merdivene ayağını sıkıştırırken görülüyor. Hayvan dostlarınızın sağlığı için tehlikeli alanlarda onları ..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Pasta Nasıl Yapılır 14:15

Rulo Pasta Nasıl Yapılır

Kek için 1/2 bardak Kek Unu + Kabı unlamak için bir kaç kaşık 5 adet Yumurta 1 çay kaşğı Vanilya Özütü 1/2 bardak + 2 yemek kaşığı Şeker 4 yemek kaşığı Luna Margarin 2 yemek kaşığı Pudra Şekeri Şurup: 1/2 bardak Kahve ..

Kısırlık Nasıl Anlaşılır Hangi Sıklıkla Görülür 02:03

Kısırlık Nasıl Anlaşılır Hangi Sıklıkla Görülür

Kısırlık araştırması için öncelikle kadının jinekolojik muayenesi ve hormon testleri yapılır. Erkeklerde kısırlık tespiti için sperm testleri yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın 10:05

Gerçekten Var Olan 10 Dev Kadın

Çoğu kadın kısa oldukları için şikayet ederken bu kadınlar ise çok uzun oldukları için şikayet ediyorlar izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım 06:20

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım

Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal dalgalar için ihtiyacınız olan iki şey var; kalın bir maşa ve saç… Bir tüyo vereyim, saçlarınızı kuruturken geniş bir tarakla düzelterek kurutursanız maşamız daha gü..

 Yeni Yıl Tatlısı 06:33

Yeni Yıl Tatlısı

200 gr yulaf ezmesi 2 avuç iç kabak çekirdeği 2 avuç kuru dut 1 çorba kaşığı tarçın 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı bal Muhallebisi için, 4 çorba kaşığı un 1 büyük bardaktan bir parmak fazla ,280 ..

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar 00:37

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar

Meksika'da bir helikopter kazasında hayatını kaybeden adam için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeyi gömmek için yola çıkan ekip tabutun kapağının açılmasıyla büyük şok yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı 03:23

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı

Drew'ın kızı kâbuslardan acı çekmeye başlayınca, kızını kurtarması ve çocukluğunun işkencecisine iyilik için son vermesi için korkunç anıları eski sınıf arkadaşı ve Elm Sokağı Hayalperest'i'nden hayatta kalanlarla yüzleş..

Balkabaklı Cheesecake Nasıl Yapılır 10:02

Balkabaklı Cheesecake Nasıl Yapılır

Tabanı için: 180 gram Bisküvi 1 yemek kaşığı Toz Şeker 4-5 yemek kaşığı Margarin 1 çay kaşığı Toz Zencefil Kreması için: 145 gram Esmer Şeker (2/3 bardak) 1/2 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Toz Zencefil Tuz 450 gram La..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor! Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar ..

Danla Bilic Beğendiğin Kız Bu Muydu Aşkım Makyajı 10:15

Danla Bilic Beğendiğin Kız Bu Muydu Aşkım Makyajı

Plastik makyaj için kullandığım malzemeler; Bennye Dark Blood Bennye Fresh Scab Bennye Liquid Latex Peçete Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanald..

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor! Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, ..

Mega Holdings Mağdurları 07:17

Mega Holdings Mağdurları

Mega holding network marketing tarafından mağdur edilen iki vatandaşın silkelendikten sonra akıllanma hikayesi.20 lira verip kitap almak mı, araştırıp soruşturmak mı, okuyup yazmak mı, beyni daha fazla çalıştırmak için a..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz 7 Aylık Hamile Sevgilisiyle Evleniyor İşte Nikah Tarihleri 01:46

Özcan Deniz 7 Aylık Hamile Sevgilisiyle Evleniyor İşte Nikah Tarihleri

Özcan Deniz (45) ile 7 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan (25) nikah tarihi almak için geçen hafta Sarıyer Evlendirme Dairesi’ne başvurdu. 1.5 yıldır birlikte olan çift, evlilik için gerekli evrakları tamamladıktan sonra..

  • BETA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Bekarsın Röportaj 02:57

Neden Bekarsın Röportaj

Bekarlık sultanlık olduğu için mi bekarsın, yoksa evlenmek çok maliyetli olduğu için mi? Bazılarımız boynuzlanıp vazgeçtik evlilikten, ama acaba nikahta keramet var mıdır..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Film Öncesi ve Sonrası Özel Efektler 02:40

6 Film Öncesi ve Sonrası Özel Efektler

Bir filmin güzel olmasını sağlayan sadece oyuncular değildir, efektlerinde payı çok büyük. Ve hatta artık çoğu kişi özel efektler için bile bir filmi izleyebiliyoruz. Bu filmlerdeki özel efektlerle çekilen sahnelerin, ye..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı 02:06

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Çin'den Aldığı Ürünü Denerken Kaşlarını Kaybeden Kız 00:29

Çin'den Aldığı Ürünü Denerken Kaşlarını Kaybeden Kız

İngiliz kadın Poppy Gasson internetten sipariş ettiği kaşlar için renklendiriciyi kullanıyordu. O anları da videoya kaydetmek isteyen Poppy birkaç saniye sonra şok içinde kaldı. Çünkü kaşlarına sürdüğü şeyi çok fazla bek..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizden Hoşlanmasını Sağlayın 05:48

Sizden Hoşlanmasını Sağlayın

Karşı cinsi etkilemek,hoşlandığınız kızın ya da erkeğin de sizden hoşlanmasını sağlamak için bunları yaparak sizden hoşlanmasını sağlayın ! Psikolojik taktik ler bu videoda , iyi seyirler! Kanala ücretsiz abone olmak içi..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:07

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Ağlayan Pasta Nasıl Yapılır 08:27

Ağlayan Pasta Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek için: 1 su bardağı Şeker (225 gram) 1 su bardağı Un (150 gram) 1,5 su bardağı Süt 1 tatlı kaşığı Nescafe 4 adet Yumurta 25 gram Kakao 1 paket Hamur Kabartma Tozu 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 çay kaşığı Van..

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Saplantı Türkçe Altyazılı Fragman

Genç bir kadın (Claire Foy) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalı..

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..