#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı 01:23

Survivor 2018 109. Bölüm Fragmanı

Dominik'te yarı final için kıyasıya mücadele! | 109. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de yarışmacılar yarı final için mücadeleye çıkıyor. Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar 00:28

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar

Rusya'da tüm heyecanı ile devam eden Dünya Kupası'nda taraftarlar trübünlere alkol sokmak için olmadık fikirleri uyguluyorlar. Burdaki taraftarlar da içeri alkol sokabilmek için dürbünden yararlanmışlar..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske 06:04

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske

Herkese merhaba, Bugün eglence amacli 100 Kat challenge icin sivilce,siyah nokta icin olan siyah maskeyi denedim. Alisveris videomda nerden aldigimi bulabilirsiniz. Tuhaf güzellik sirlarini test ettigim videodada ilk ke..

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler 26:41

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler

Bu videoda uygun fiyatlı ürünleri ilk kez kamera karşısında denedim ve de görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolara devam edeceğim. Kutu kutu uygun fiyatlı ürün bekletiyorum gelecek videolar için. Bu tarz daha fazla video..

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir 09:41

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir ceket dikimi paylaşıyorum. Bu dikiş videomun daha anlaşılır olması için çabaladım eğer hala eksiklerim varsa yorumlarda bırakmayı unutmayın :) Ayrıca videoda bahsettiklerim için kutucuğu ..

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik 12:40

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik

Sevgili kızlar, güzel ülkemin minnoş kadınları. Kendimize göre mayo & bikiniyi nasıl buluyoruz? Sizin için gittim Penti'nin altını üstüne getirdim bir sürü bikini ve mayo seçtim. Bununla yetinmedim sizler için hediyeler ..

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli 09:37

Belgin Uruk Örgülü Ense Topuz’u Örgülü Topuz Modeli

örgülü topuz modelli ..örgülü topuz modeli yapmayı öğrenmek isteyenler için pratik bir model hazırladım sizler için ....

Belgin Uruk Topuz Modeli 05:33

Belgin Uruk Topuz Modeli

Topuz yapmayı öğrenmek isteyen veya kendini geliştirmek isteyenler için detayları göstererek hazırlamış olduğum topuz modeli ,Kanalı ma destek olmak için Abone olmayı videoya beğeni bırakmayı unutmayın iyi seyirler ye..

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim 16:35

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim

Bugünün Makyajı herkesin aa ben yapamam diyip asla yapmadığı ama bi oturuşta kolayca yapabileceği - kimisi için günlük, kimisi için Gece makyajı sayılabilecek bir örnek makyaj. İnanın bende makyaj yapmayı vaoooov s..

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula 07:49

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula

Merhaba, Yine sizin için çok yararlı olabileceğini düşündüğüm bir video hazırladım. Bu video da hazırladığım maske SAÇ GÜRLEŞTİRMEK için inanılmaz etkili, eğer düzenli bir şekilde yapılırsa saçlarınız da ki o gürleşme..

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj 08:58

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj

Bir klasik! Sadece benim için olduğunu düşünmüyorum. :) Kızıl kahve, hafif dumanlı göz makyajım için iyi seyirler! :*..

Şule Karaok Manikür Rutinim 14:27

Şule Karaok Manikür Rutinim

Uzun zamandır kullandığım ürünler ve yöntemlerle evde kendim yaptığım manikür rutinim için iyi seyirler! :) Aşağıda manikür rutinim için kullandığım tüm ürünler ve bulabildiklerimin linkleri bulunmakta, göz atmayı unutm..

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası 09:10

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası

Tetra-amelia sendromu olan bir gençle kurduğu dostluk ile hayattaki amacını, kendini bulan bir heykeltıraşın hikayesi... Son eserinde yaratıcılık konusunda tıkanmış bir heykeltıraş olan Temmuz rüyasında bir yüzün kendisi..

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup Tutorial 12:54

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup T

Hepinize merhabaa ❤️ Bu videoda sizlere Gigi Hadid 23. Yaş günü için verdiği partide uyguladığı bu makyajı yaptım. Gigi Hadid makyajı gibi daha fazla video istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın ???? Makyaj ve vlog video..

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım  Kylie Jenner Vogue Makeup Tutorial 14:27

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım Kylie Jen

Merhabalar, bu videoda Kylie Jenner makyajı ile karşınızdayım ???? Kylie Jenner Vogue YouTube kanalı için bir makyaj videosu çekti ve ben de bu makyajın aynısını yapmaya çalıştım, umarım beğenirsiniz :) Kylie Jenner maky..

Duvardaki Çiviyi Söken Tesisatçı Arı 00:47

Duvardaki Çiviyi Söken Tesisatçı Arı

Arı kardeşimiz kendine güzel bir yuva yapmak ve düzenli aile hayata geçmek için bir ev bulmalıydı. Sonuçta duvarda bulduğu çivi çakılı delik onun için biçilmiş kaftandı. Hep birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Havva Yılmaz Şal Nasıl Bağlanır 14:17

Havva Yılmaz Şal Nasıl Bağlanır

Bu zamana kadar bizi bu kadar kolay şekiller için mi beklettin demeyin bozuşuruz ????İzlediğiniz için de çok teşekkür ederim..

Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi 00:45

Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi

Maltepe'de annesinden ayrılarak apartman boşluğuna düşen yavru kedi için vatandaşlar sosyal medyadan başkana ulaşarak kedinin kurtarılmasını sağladı. Yavru kedi için harekete geçen Maltepe Belediyesi arama kurtarma ekibi..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selma Çiçekdal Yeni Ürünlerle Sohbetli Makyaj 35:23

Selma Çiçekdal Yeni Ürünlerle Sohbetli Makyaj

Hoşgeldiniiz! Çenem düştüğü için üzgünüm ???? Umarım yararşı bir şetler söylemişimdir ve işinize yararlar,zaman ayırdığınız için teşekkürler...

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj 06:51

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj

Tere Dayanikli Makyaj Videosunda Kullandigim Urunler icin Kutucugu Genisletin! :) Izlediginiz icin cok tesekkur ederim :)..

Ejderhalar Prensi Türkçe Dublaj Fragmanı 00:47

Ejderhalar Prensi Türkçe Dublaj Fragmanı

İki insan prens, onları öldürmek için gönderilen dişi elf suikastçı ile beklenmedik bir bağ kurar ve savaştaki ülkelerine barış getirmek için epik bir yolculuğa çıkar. Ejderhalar Prensi'nin tüm bölümleri (Aaron Ehasz, Av..

Mezuniyet - Kep Nasıl Takılır - Makyajım , Şal Bağlama 14:37

Mezuniyet - Kep Nasıl Takılır - Makyajım , Şal Bağlama

Mezuniyet zamanını kaçırmadan videoyu yetiştirdiğim için çok mutluyum❤ Mezuniyet makyajımı sizlerle paylaştım ayrıca mezuniyet kombinimi de var ve elbisem 50 tl ! sizlerden aldığım soru üzerine mezuniyet şal bağlama tarz..