#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Aracını Çekiciden Kurtaran İnatçı Kadın Sürücü 01:34

Aracını Çekiciden Kurtaran İnatçı Kadın Sürücü

Sigortasını yatırmadığı için aracı bağlanan kadın sürücü, çekiciye konulan aracını bir türlü vermek için ikna olmayınca ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Ev Sahibinin Su Dolan Lamba ile İmtihanı 00:35

Ev Sahibinin Su Dolan Lamba ile İmtihanı

Şiddetli yağışlar sonrası için su dolan lambayı değiştirmesi için elektrikçi olan arkadaşını eve çağıran ev sahibi lamba sökülürken kötü bir sürpriz ile karşılaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Sahurda nasıl beslenmeliyiz 02:25

Sahurda nasıl beslenmeliyiz

11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI GELDİ. GÜN İÇİNDE AÇLIK,SUSUZLUK, BAŞ AĞRISI VE HAZIMSIZLIK ÇEKMEMEK İÇİN SAHURDA NE YEMELİ, NELERDEN UZAK DURMALI SORUSUNUN YANITINI SİZİN İÇİN BESLENME UZMANINA SORDUK... SAĞLIKLI BİR SAHUR ..

Kısıtlanamayanlar sokakta! 01:41

Kısıtlanamayanlar sokakta!

KİMİ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİSİ TEHDİT ETTİ, KİMİ DENETİMDEN KAÇMAK İÇİN MUTFAK DOLABINA SAKLANDI, KİMİ DE KAMYONETLE ÇOLUK ÇOCUK GEZMEDEYDİ. İŞTE TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜS HARİTASI NASIL KIZARDI SORUSUNUN EN NET YANITI...

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi 01:54

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi

ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDE GÖREVLİ CUMHURİYET SAVCISI EYYÜP AKBULUT, YAYINLADIĞI BİR VİDEOYLA HEM PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ, HEM DE AŞI UYGULAMALARINI ELEŞTİRDİ. HER İKİ BAŞLIK İÇİN DE SORUŞTURMA AÇTIĞINI İLAN ETTİ. ..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Müsilaja karşı -yapay resif- formülü 01:22

Müsilaja karşı -yapay resif- formülü

Marmara'yı müsilajdan kurtarmak için seferberlik devam ediyor. Deniz salyasının bertaraf edilebilmesi için yeni bir proje geliştirildi. Su altına düşük voltta elektrik akımı verilerek, müsilajın temizlenmesi hedefleniyor..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler! 01:18

Millet Can Derdinde, O Tatil! Tepki Çeken Görüntüler!

Bodrum'da İspanya'ya ait yangın söndürme uçağı denizden su almak için suya indi. söndürme uçağı jet skideki tatilciye çarpmamak suda için bekledi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı...

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu 00:30

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Felahetiyan, İran'ın Türkiye'ye yaptığı elektrik ihracatının borç nedeniyle durdurulduğunu söyledi. İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Fe..

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi 01:12

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi

Elmacı Dede olarak bilinen ve temin ettiği elmaları yurdun dört bir köşesindeki Mehmetçiğe ikram etmek için kilometrelerce yol giden 71 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bu kez Amanos Dağları'nda görev yapan güvenlik güçleri i..