#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Gölde eğlence faciaya döndü! 01:29

Gölde eğlence faciaya döndü!

Gölde eğlence faciaya döndü Yüzmek için göle giren genç kayboldu, arkadaşı güçlükle kurtarıldı Teknede bulunan iki kız da AFAD ekipleri tarafından kıyıya getirildi Sakarya'nın Sapanca ilçesinde eğlenmek için tekneyle göl..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.435 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İş adamının akılalmaz ölümü! 01:21

İş adamının akılalmaz ölümü!

Vural Şenalp iş gezisi için gittiği Karadağ’da korkunç bir olay sonucu vefat etti. Yemek yemek için gittiği bir restoranda içecek sipariş verdi. Siparişi gelince içeceğinden bir yudum aldı ve kötüleşti. Sonradan anlaşıld..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇ 10:39

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇

Müge ile Mine Mıncır ve komşu köpek Biber’in en yetenekli kedi ve köpek yarışmasına hazırlamak için kolları sıvarlar. Müge ve Mine en yetenekli kedi ve köpek yarışması için var güçleri ve iyi niyetleriyle çalışırlar. Mın..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 74.Bölüm Dedekti̇fler Kulübü 09:30

Canim Kardeşi̇m 74.Bölüm Dedekti̇fler Kulübü

Başta Lale hanım, Galip bey ve çocuklar evde sürekli bir şeylerin kaybolduğunu fark ederler. Lale hanımın taze kurabiyeleri, Galip beyin şapkası, kızların çorapları ve bebekleri çalınmaktadır. Bu kayıp olan eşyaları kimi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası 10:36

Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası

Galip bey kızlarına tasarruf yapmayı öğretmek, paranın ve para harcamanın anlamını öğretmek için kızlarına kumbara alır. Ve onlara harçlıklarından tasarruf etmelerini öğretir. İki kardeş sevdikleri oyuncağı almak için ha..

  • ÇocukTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10 04:39

Paslı Araba'nın Gidişi - Ben 10

Sumo Slammers Şampiyonu kemerini kazandıktan sonra Ben, Kevin'in kollarındaki ödülünü bulmak için Rustbucket'e geri döner, ancak rakibi Rustbuggy'yi kaçırdığında, kendi hakkı olanı geri almak için kahramanımızı hiçbir şe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Kuzucuk Saklambaç 03:02

Kuzucuk Saklambaç

Kuzucuk, Horoz, Leylek ve Köstebek saklambaç oynamak için sayışıyordur. Kuzucuk, Leylek ve Horoz hile yapıp, sonunda Köstebeği ebe yaparlar. Üçlü ondan saklanır, gözleri biraz az gören köstebek arkadaşlarını bulmakta güç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Zelenski Habertürk'e Konuştu 02:04

Zelenski Habertürk'e Konuştu

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENKSİ TÜRK BASININDA İLK KEZ HABERTÜRK'E ÖZEL RÖPOTAJ VERDİ. RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AKAN KANI DURDURMAK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, TÜRKİYE'NİN BARIŞ İÇİN OYNADIĞI ROLE TEŞEKKÜR ETTİ...

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Tonlarca Çimentoyu Arabayla Taşımak 00:36

Tonlarca Çimentoyu Arabayla Taşımak

Evine bahçe duvarı yapmak için çimento alan adam bunları taşımak için nakliye tutmak yerine olanca çimentoyu arabasına yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..