#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle 2:04:06

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yo..

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyor! Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrar. Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Al..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

 Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri 11:28

Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri

Hep aynı tatlıları yapmaktan sıkılanlara aynısını hiçbir mekanda bulamayacağınız nefis bir önerimiz var: Çilek soslu kadayıf kaseleri! Dışı çıtır çıtır kadayıf, içi yumuşacık muhallebiden oluşan, şerbetiyle, nefis çilek..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle 1:32:24

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle

Gözlerini açtığında bir köprünün altında işlenmiş cinayer mahalinin ortasında bulacaktır. Gördükleri ile ne olduğunu anlamaya çalışan adamın üzerine cinayetin atılmak istendiğini anlayınca kaçmaya çalışacaktır çıkan arbe..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri 23:36

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri

Aklınıza gelebilecek her durum için bu şaşırtıcı el becerilerine bir göz atın! Kedinizin tüyünden nasıl iplik yapıp bunu süper sevimli bir yastığa dönüştürüceğinizi, çiftler için nasıl harika eldivenler ve tişörtlere bas..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..