#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Öcük ile Böcük Mucize Yarışma 10:59

Öcük ile Böcük Mucize Yarışma

Öcük ile Böcük yarışmaya çalışırlar yarışırkende birbirlerine yardımcı olurlar. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Öcük ile Böcük  Yüksekten Uçmak İzle 10:59

Öcük ile Böcük Yüksekten Uçmak İzle

Kırıntılarını kaptırmamak için uçmayı bile öğreniyorlar..

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Zula Oynuyoruz Ep (37) İyi Seyirler 10:18

Zula Oynuyoruz Ep (37) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer 37. videoma hoş geldiniz iyi seyirler dilerim bence çok güzel oynadım ve sizin için uykumu böldüm. Kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Roma 2 – 1 Lyon Maç Özeti H d İzle 16.03.2017 05:35

Roma 2 – 1 Lyon Maç Özeti H d İzle 16.03.2017

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur Rövanş Maçında Roma, Lyon’u Ağırladı. Maçı Roma 2-1 Kazanmasına Rağmen ilk Maçı 4-2 Yenildiği İçin Tur Lyon’un Oldu...

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle 14:10

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle

Dondurma yerken değişik fikirler üreten Hayri, Kamil ile birlikte yeni icatlar yapmak için kolları sıvalar. Başarısız bir kaç denemeden sonra aradıkları parlak fikri bulmayı başarırlar...

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle 13:09

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle

Okudukları gazetede, uzaya gitme fırsatı olduğunu görünce, Tayfa büyük bir heyecana kapılır. Uzaya gitmek ve orada yaşayabilmek için kendilerini birçok teste tabi tutarlar. Fakat testler sonunda Tayfayı bir sürpriz bekle..

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle

Akın öğretmenin verdiği öykü yarışmasına katılmıştır ve kazanmak için Rüstem ağabeyinin de tavsiyesi ile çevresinde olan bitenden bir öykü oluşturmaya çalışmaktadır. Yaşanan her olay Akın tarafından öyküleştirilirken güz..

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle 13:05

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle

Tayfa mahallede topaç yarışı yapmaktadır. Yarış sırasında talihsiz bir olay, Hayri ve Kamil'in arasının açılmasına neden olur. Bu kırgınlık çok kısa sürse de durumdan haberi olmayan Mert ve Akın, Hayri ve Kamil'i barıştı..

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Tesettür İnsanın Kendine Yapışmayanı Giymesidir - Mehmet Yıldız 03:43

Tesettür İnsanın Kendine Yapışmayanı Giymesidir - Mehmet Yıldız

Tesettürlü giyim mi daha tesettürsüz yoksa tesettürsüz giyim mi daha tesettürlü denen bir asırdayız. Sünnet-i seniyye moda ile değişilmez. Unutma asrın tarzına değil, Allah'ın farzına uyan kazanacaktır. Diğer birçok İsla..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti 01:00

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti

Britanya Başbakanı Theresa May, İskoçya için yeni bir referanduma gitmenin doğru olmayacağını belirtti. İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ikinci bir bağımsızlık referandumun..

Niye Sevmiyorsun Ki Beni - Kadirşinas - Mehmet Yıldız 14:06

Niye Sevmiyorsun Ki Beni - Kadirşinas - Mehmet Yıldız

Sana beni sevmen için bir sebep sunamam ama ... Seninle aynı Allah'a inanıyorum Yetmez mi ? . Abone olmayı Unutmayın.. İyi Seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Arkadaşım Şarkısı 2017 02:18

Canım Arkadaşım Şarkısı 2017

Çocuklarınızın arkadaşlarıyla iyi geçinmesi için öğretici videomuz...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı  - Mehmet Yıldız 24:46

Allah Cennete Veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden Yarattı

Kader değişebilir mi ? Kader dua ile değişebilir mi ? Kaderimde yazıldığı için mi günah işliyorum ? Bir insanın kaderi belli midir ? “Bu hayatı ben istemedim, Allah bana bu kaderi yazdı !” diyorsanız bu video tam sizlik ..

Sevgili Olmak Haram İse Nasıl Evleneceğiz ? - Mehmet Yıldız 16:30

Sevgili Olmak Haram İse Nasıl Evleneceğiz ? - Mehmet Yıldız

Sizi evlendirmenin yolunu bulduk :) Birini çok seviyorsunuz, ama flört haram olduğundan bir türlü evlenemiyor musunuz? Cevabı bu videoda! Diğer birçok İslami soru için kanalımıza abone olabilirsiniz. İyi Seyirler. Abon..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle 09:54

Biz İkimiz 23. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede yaptıkları çadırın içinde oyun oynarlar fakat sağlam yapamadıkları için birden yıkılır ve eve giderler. Akşam, anneanneleri bozulan çadırlarını düzelterek onlara sürpriz yapar...

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle 09:45

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle

Arda gece uyanır ve pencereden dışarı baktığında, sokaktaki köpeğin gölgesini dinazora benzetir. Sabah Ceren'le birlikte tekrar dinazoru görmek için heyecanla beklerler. Fakat onun bir dinazor değil de köpeğin gölgesi ol..

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle 11:37

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede ip atlamak için çatı katındaki depoda ip ararlar. Bu sırada gizemli bir kitap bulurlar. Kitabın içinde bir de soru vardır. Eğer cevabı bulurlarsa diğer sayfa açılacaktır...

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle 09:29

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bugün de gizemli kitaptaki Biriktirir, her gün dışarı konur. Artıklara veda temizliğe merhaba bilmecesini çözmek için uğraşırlar...

Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi 00:28

Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rostov maçında ilginç bir harekete imza attı. Portekizli teknik adam maç içerisinde oyuncusuna yemesi için muz gönderdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Rafadan Tayfa 27.Bölüm İzle 15:21

Rafadan Tayfa 27.Bölüm İzle

Bahçeyi dağıtan kim? Rafadan Tayfa ekibi olayı çözüyor. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle 15:26

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle

Baklava yapılıyor ama satılacak mı? Daha fazlası için abone olun!..

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle

Birbirlerini yanlış anlama sonucu ortaya çok komik bir manzara çıkıyor gelin seyredelim. Daha fazlası için abone olun!!..

İbi 23.Bölüm İzle 12:59

İbi 23.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Maden Şehri Kattu’dur. Burada oldukça heyecanlı zaman geçiren kahramanlarımız diğer anahtarları bulmak için maceralarına devam ederler...

İbi 24.Bölüm İzle 12:59

İbi 24.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları anahtarı bulmak için karlarla kaplı Gippa Dağları’na gelirler ve burada Yoyo ile tanışırlar. Ancak 11. anahtar onlardan önce Dodo tarafından ele geçirilir...