#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Amerikanların Aleyna Tilki'ye İlk Tepkisi (Cevapsız Çınlama) 03:20

Amerikanların Aleyna Tilki'ye İlk Tepkisi (Cevapsız Çınlama)

Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısı klibi Amerikalılara izlettirilmiş. Amerikalılar ilk kez izledikleri klip için ilginç tepkiler vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması 02:22

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Bloomberg International'a mülakat veren Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen mülakatta Yıldırım, Asla hayır verenleri 'Niye hayır verdin?' diye sorgula..

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam! 02:07

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam!

Rizeli abimiz, aracını servise su almasından dolayı götürdüğü ama servis yetkilileri vatandaşa aracın su kanallarına debisi yüksek su vurulduğunu ve bu yüzden sızdırma yaptığı için hatayı vatandaşta buldu. Rizeli vatanda..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

Rus Dalgıç Şakası - Mustafa Karadeniz 07:56

Rus Dalgıç Şakası - Mustafa Karadeniz

Türkiye’nin en büyük şakacısı Mustafa Karadeniz Seyredelim hesabında, hayal gücünüzü zorlayacak şakalara hazır olun. Mustafa Karadeniz'den yok artık diyeceğiniz şakalar için Seyredelim.com/Jet tv kanalımdan izleyebilirsi..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Balık Tutma Şakası - Mustafa Karadeniz 10:59

Balık Tutma Şakası - Mustafa Karadeniz

Türkiye’nin en büyük şakacısı Mustafa Karadeniz Seyredelim hesabında, hayal gücünüzü zorlayacak şakalara hazır olun. Mustafa Karadeniz'den yok artık diyeceğiniz şakalar için Seyredelim.com/Jet tv kanalımdan izleyebilirs..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dürümcü Şakası - Mustafa Karadeniz 11:33

Dürümcü Şakası - Mustafa Karadeniz

Türkiye’nin en büyük şakacısı Mustafa Karadeniz Seyredelim hesabında, hayal gücünüzü zorlayacak şakalara hazır olun. Mustafa Karadeniz'den yok artık diyeceğiniz şakalar için Seyredelim.com/Jet Tv kanalımdan izleyebilirsi..

  • JET TV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen'den Müjde Ar'a Sinema Teklifi 02:04

Şener Şen'den Müjde Ar'a Sinema Teklifi

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Acun Ilıcalıdan Sabriyeye Övgü Geldi! Survivor 2017 01:27

Acun Ilıcalıdan Sabriyeye Övgü Geldi! Survivor 2017

Dokunulmazlık oyununun ikinci turunda Tuğçe'yle karşılaşan Sabriye, atışlarda 2'de 2 yapınca Acun Ilıcalı, Sabriye için Dominik'te Sabriye rüzgarı ifadesini kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü 01:48

Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü

Trafikten kurtulmak için ters yöne girdi ancak karşı yönden gelen araçla karşı karşıya kalan sürücü, önündeki araca yol vermek istedi ancak geri geri gitmeyi başaramayınca adeta hatasının bedelini ödedi...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı 17:25

Stüdyoyu Paparaziler Bastı Bakın Bahar Candan Ne Yaptı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'ın çok eğlenceli olduğunu bu yüzden Bahar'ı çok sevdiğini söyleyince Bahar, Tuğçe'yi yanına çağırdı. Daha sonra Öy..

  • ANKA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Duygu Çevikin Saç Modeli Dalga Konusu Oldu! 12:35

Duygu Çevikin Saç Modeli Dalga Konusu Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Gamze Taşkın erkek arkadaşını düşünürken Öykü Serter'e yakalandı, Duygu Çevik ise Gamze'nin parmağındaki yüzüğe dikkat çekti. Simay Tokatlı..

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başakşehir Fenerbahçe 5 Dakikada 2 Gol 06:01

Başakşehir Fenerbahçe 5 Dakikada 2 Gol

Başakşehir- Fenerbahçe 5 Dakikada 2 Gol! (26 Nisan 2017) Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için www.seyredelim.com/spor gündem Kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. Keyifl..

Iron Men 3 Film İzle 2:11:18

Iron Men 3 Film İzle

Marvel'ın Iron Man 3 şaşkın-etkileyici sanayici Tony Stark / Iron Man'i sınırları bilmeyen bir düşmana karşı çukurlar. Stark, kendi kişisel dünyasını düşmanın elinde bulduğunda, sorumlu olanları bulmak için uğursuz bir..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..