#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Malatya Olimpiyatları Part 2 02:11

Malatya Olimpiyatları Part 2

Malatya Olimpiyatları Part 2 Dövüşçüler yıllardır bu gün için hazırlanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak 05:16

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak

Çocuklar kiraladıkları (ingilizcem 'Are you sex?' derecesinde olduğu için tahmin ediyorum) Nissan GT-R ile yine bizlerin ''Vay be taş gibi hatunu aldı'' diye iç geçireceği bir sosyal deneye imza atmışlar.Tamam kız tavlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm 05:06

Vatanım Sensin 26.Bölüm

4 Mayıs Perşembe 2017'de yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölümde infazı kararlaştırılan Leon, cezasını kabulleniyor; Hilal, bu infazı durdurmak için harekete geçiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Hülya ile Mahirin Yeni Planı Ne 05:13

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Hülya ile Mahirin Yeni Planı Ne

Cevher Ailesi'nin geçirdiği zor günleri atlatmak için Hülya ile Mahir yeni bir plan yapıyor; hiç beklemedikleri şekilde sonuçlanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti 01:35

Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti

Liverpool maçında desibel rekoru kıran Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone Arena'da Benfica ile oynanan karşılaşmada dünyanın en sessiz tezahüratını yaparak yine tarihe geçti. Siyah-beyazlılar, ırkçılığa ve işitme engellile..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Hakemin Gözünden Futbol Maçı İzle 03:25

Hakemin Gözünden Futbol Maçı İzle

MLS All-Star - Roma maçında hakemler için özel üretilen kamera kullanıldı. Orta hakemin kafasına yerleştirilen kamera sayesinde maç içinde yaşananlar böyle kaydedildi...

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler 04:50

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler

Erzurum'un Çat ilçesinde, köy çocuklarını müzik ve sporla okula kazandıran beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil, yetenekli köy çocuklarını profesyonel futbolcu yapmak için yeşil sahalarla buluşturarak farklı bir projeye i..

O Yarışmacının Hikayesi Herkesi Ağlattı 25:54

O Yarışmacının Hikayesi Herkesi Ağlattı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde İvana Sert, Burcu Yakasız'a dileğini sorunca Burcu annesinin mutlu olmasını istediğini söyledi. Burcu'nun sadece annesi için dilek dilemesi Kem..

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin 00:54

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin

Üç Kağıtçılar. Horoz Ali (Cüneyt Arkın), Deve Ömer (Rıza Fazeli) ve Piç Rıza (Robert Widmark), cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horo..

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Yıllardır Çok İyi KORUNMUŞ 10 İnsan Bedeni 06:54

Yıllardır Çok İyi KORUNMUŞ 10 İnsan Bedeni

Bazı ölmüş insanlar onları seven diğer insanlar tarafından saklanmak ister. Aslında bu tarih boyunca denenmiştir. Mumyalamak ya da küllerini tutmak insanları saklamak için yapılmış yollardan bazıları. Bazı insanlar ya da..

  • Umut Tv tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

Çamaşır Değiştirir Gibi Stoper Değiştiriyor 00:41

Çamaşır Değiştirir Gibi Stoper Değiştiriyor

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'i almak istiyor. Yazarımız Yalçın Dümer bu transfer gelişmesi hakkında değerlendirmelerde bu..

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle 00:36

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle

İsmini ilk kez Galatasaray'da duyduğumuz Okan Derici bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince 2. Lig'e kadar düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında kiralık gittiği Altınordu'da fırtınalar estiri..

Şok Tuğçe Ekim Podyumdan Fena Düştü 05:43

Şok Tuğçe Ekim Podyumdan Fena Düştü

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde Dilara Taşkın Hıdırellez konsepti için önce yarışmacılarla göbek attı sonra da getirdiği odunlarla ateşi temsil ederek üzerinden atladı. Tuğçe ..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

West Ham 1-0 Tottenham Maç Özeti 07:45

West Ham 1-0 Tottenham Maç Özeti

Londra Stadı'nda büyük bir çatışma yaşamak için Londra'nın kuzeyinden doğuya doğru yolculuk ederken, bu hafta sonu Spurs'un Chelsea'ye 72 saatlik bir baş atışı var...

İBS de Kobra Murat Şarkılarıyla Coşturdu! 11:35

İBS de Kobra Murat Şarkılarıyla Coşturdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde konsept Hıdırellez olunca bölümün konuğu da Kobra Murat oldu. Şarkılarıyla stüdyodakileri coşturan Kobra Murat, Hıdırellezi'de bilmeyenler için..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Kız Arkadaşını Hırpaladı 01:19

Kerimcan Durmaz Kız Arkadaşını Hırpaladı

Geride bıraktığımız günlerde ortaya çıkan ve bir süre için gözlerden uzak kalmak adına Milano'ya gittiği ortaya çıkan Kerimcan Durmaz, yeni paylaşımlarda bulundu...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukraynalı Kızlara Türk Erkelerine Sordum 19:18

Ukraynalı Kızlara Türk Erkelerine Sordum

Ukrayna'ya gittim ve Ukraynalı kızlara Türk erkeklerini sordum, çok eğlendim ve böyle bir sosyal deney videosu çekmek istedim. Bu tarz videoların devamı için beğenmeyi, abone olmayı ve gönderi bildirimlerini açmayı unutm..

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce