#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

30 Derecelik Açılarla 12 Caddenin Kesiştiği 03:27

30 Derecelik Açılarla 12 Caddenin Kesiştiği

Profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç, Paris'te simetrinin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıyor ve bunun en önemli örneklerinden birinin Charles De Gaulle Meydanı olduğunu anlatıyor. Simetri takıntısı..

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi 01:01

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi

Stres çarkı. Dünyada yeni bir trend haline geldi. Birçok ülkede bu oyuncak neredeyse yok satıyor. Ama mucidi, patent yenileme ücretini ödeyemediği için bu işten hiç para kazanamıyor...

Merve Sevinin Kombini Çok Eleştirildi Son Noktayı Jüri Koydu! 08:01

Merve Sevinin Kombini Çok Eleştirildi Son Noktayı Jüri Koydu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Merve Sevin evlilik yıldönümü konsepti için siyah renkli kombin yapınca yarışmacılar Merve'yi konsepte uygun bulmadı. Siyah rengi yarışmac..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Ivana Sert Yanlışlıkla Tarz Dedi Sonra Ne Yapacağını Bilemedi 07:47

Ivana Sert Yanlışlıkla Tarz Dedi Sonra Ne Yapacağını Bilemedi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde İvana Sert, Burcu Yakasız'a olumsuz yorum yapıp tarz verince Kerimcan Durmaz durumu farketti ve gülme krizine girdi. Burcu ise Kerimcan Du..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu 6 Kat Giyindi Herkesi Şoke Etti 12:23

Kemal Doğulu 6 Kat Giyindi Herkesi Şoke Etti

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde klimalar kapanmayınca Kemal Doğulu soğuktan korunmak için kulise gitti ve döndüğünde üzerindeki kat kat ceketleri herkesi güldürdü. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Doğrusöz Stüdyoya Bakın Kiminle Geldi! 05:31

Neslihan Doğrusöz Stüdyoya Bakın Kiminle Geldi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Neslihan Doğrusöz yıldönümü konseptinde kendisine eşlik etmesi için stüdyoya kavalyesiyle çıkınca yarışmacılar Neslihan'ı unuttu kavalyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

İşte Benim Stilim - Gamze Taşkın - 139.Bölüm 05:53

İşte Benim Stilim - Gamze Taşkın - 139.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Gamze Taşkın kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından yıldönümü konseptine uygun bulundu mu? Gamze Taşkın yıldönümü konsepti için hazı..

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 39.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 39.Bölüm Fragmanı

Adile Münir’e kahvehaneyi geri vermesi için Ali ile konuştuğunu ve şartını söyler . Münir Ali’den bunun hesabını sormak isteyecektir. Tarık mahalleden taşınmaya niyetlidir. Ev aramaya başlar. Itır ile bu yüzden tartışırl..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

Bülent Ersoyun 40 Valizli Hindistan Yolculuğu 10:30

Bülent Ersoyun 40 Valizli Hindistan Yolculuğu

Çekimleri 1 ay sürecek olan Çekimler için Hindistan'a giden Dörtlü ekip içinde bulunan Bülent Ersoy 40 bavul götürdü....

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu 00:46

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu

Suriye'de operasyon başlamasından endişe eden terör örgütü YPG'liler yaşadıkları panikle kendi mevzilerini korumak için hendek kazmaya başladı. Suriye'nin Azez yakınlarında teröristlere ait kepçeler bölgede çatışan tugay..

Merve Sevinden Ahmet Kaya Türküsü! Saçlarına Yıldız Düşmüş 09:51

Merve Sevinden Ahmet Kaya Türküsü! Saçlarına Yıldız Düşmüş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenildi. Gamze Taşkın ise Merve çok güzel giyindiği için üzüldüğünü çünkü her gün ..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan Gazianep'te 11:05

Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan Gazianep'te

Altın Baklava Festiveli için Gaziantep'e giden ünlü sanatçılar Gaziantep'te buluştu...

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel's The Gifted Fragmanı 00:22

Marvel's The Gifted Fragmanı

Aksiyon-macera aile öyküsü THE GIFTED, Marvel'den, çocuklarının mutant güçlere sahip oldukları ani keşfiyle sarsılan sıradan yaşayan bir banliyö çiftinin hikayesini anlatıyor. Düşmanca bir hükümetten kaçmaya çalışan aile..

Samurai Jack 5.Sezon 9.Bölüm Fragman İzle 00:30

Samurai Jack 5.Sezon 9.Bölüm Fragman İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

Pazar Arabasından Yürüteç Yapılan Kostak Profesyonel Yürütece Kavuştu 02:03

Pazar Arabasından Yürüteç Yapılan Kostak Profesyonel Yürütece Kavuştu

Kırıkkale'de, araç çarpması sonucu arka ayakları tutmayan ve bir vatandaşın yürüyebilmesi için pazar arabasının tekerleklerini kullanarak yürüteç yaptığı sokak köpeği Kostak , Ankara'daki tedavisinin ardından profesyone..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü 00:28

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü

Giresun'un Görele ilçesi Cillioğlu mahallesinde dün gece fındık bahçesindeki kayalıklardan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya kütlesi yaklaşık 200 metre yuvarlandıktan sonra Talip Kaçar'a ait evin balkonuna düştü. Bal..