#Diyet yapanlar için mantar sote tarifi

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Tuzlu Kurabiye Tarifi  Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır 03:50

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır

Tuzlu Kurabiye Tarifi diğer adı ile Tuzlu Pasta Tarifi 4 farklı şekli ve yöntemleri ile kanalımızda beğenmeyi unutmayın. =)..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi 03:51

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi

Hamuru için 1 adet yumurta 1 su bardağı su 3 su bardağı un iç harcı için 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Sosu için 1 yemek kaşığı t..

Elmalı Kurabiye Tarifi 06:30

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiye İçin Malzemeler (6-8 Kişilik): 175 g Bizim Yağ 40 ml (2/3 çay bardağı) Bizim Yağ Ayçiçek 140 g (2/3 su bardağı) toz şeker 80 g (2 yemek kaşığı) yoğurt 70 g (1/2 su bardağı) nişasta 1 çay kaşığı kab..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Kolay Cheesecake Tarifi 06:21

Kolay Cheesecake Tarifi

Kreması İçin 1 su bardağından iki parmak eksik toz şeker ½ su bardağı un ½ su bardağı nişasta 1 adet yumurta sarısı 500 ml süt 1.5 yemek kaşığı tereyağı 300 gr labne peyniri Tabanı İçin 350 gr yulaflı bisküvi 5 ye..

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi 01:43

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi

Baklavalık Yufkadan Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 20 adet baklavalık yufka Sosu için; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu İç malzemesi; Peynir Maydanoz Üzeri için; 2 y..

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

Çikolata Kremalı Topkek Cupcake Tarifi 03:42

Çikolata Kremalı Topkek Cupcake Tarifi

Çikolatalı Krempeynirli Pasta Kreması tarifi için: (Yaşpastanın hem içini hem dışını kaplamak için kullanacaksanız ölçüleri iki katına çıkarın. Bu ölçüler 12 adet topkek için fazlasıyla yetiyor) 1 paket bitter çikolata y..

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi 08:45

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi

Çiçek Poğaça Tarifi MALZEMELER 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 3/4 su bardağı ılık süt, 3/4 su bardağı ılık su, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 küçük paket instant (toz) maya, 2 yemek kaşığı şeker, ..

Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..