#Dizi sahne

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 6 Ocak Ichabod Crane, kendini bulunduğu mevkinin düzenini sağlamaya atayan, esrarengiz bir adamdır. Bir gün yaşanan kanlı cinayet vakaları silsilesini çözmek..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Heart Of The Matter Chapter 5- Love - Season 12 - BONES 04:19

The Heart Of The Matter Chapter 5- Love - Season 12 - BONES

Bones bir Amerikan suç-drama dizisidir. İlk bölümü Fox Network kanalı tarafından 13 Eylül 2005' te yayınlanmıştır. Dizi de FBI' ya gelen çözümlenmemiş cinayetler ve çeşitli suçlar adli antropolojinin ve adli arkeolojinin..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı 00:45

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı

Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir. Bu dizi DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süpe..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı 00:58

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım 00:47

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı 00:46

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı

AŞK VE NEFRET BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bi..

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı 05:41

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 22 Ekim Pazar Günü Başlıyor. The Walking Dead 8.Sezonu Birçok Fragmanla Tanıtımını Yaptı. Fragmanların Birleşmesi İle Oluşan Bu Video 1.Bölümün de bir kıs..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:05:10

Grinin Elli Tonu Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia röportaj almak için gizemli adam olan Grey in yanına gider. Grey 'den oldukça fazla hoşlanır onu düşünmektedir. Grey 'de onu arzular fakat şartları oldukça değişik olacaktır. Yapım :2015..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..