#Diğer Ülkelerde evsiz İnsanların yaşamı

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

The All New 2018 Audi A7 Sportback  l Highlghts 03:37

The All New 2018 Audi A7 Sportback l Highlghts

vrupa'yı dolaşıyorum ve Porsche 991 GT3 ile spor araba etkinliklerine katılıyorum, sadece bu değil! GT3 ile dağ geçitlerinden ve diğer güzel yerlerden geçmek için diğer ülkelere gidiyorum! Size spor otomobil hayatım hakk..

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Martin Garrix - Animals 03:11

Martin Garrix - Animals

Sanatçı: Martin Garrix Albüm: Animals Çıkış tarihi: 2013 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Dans/Elektronik, Pop Martijn Gerard Garritsen veya sahne adıyla Martin Garrix, Hollandalı ..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..