#Diğer Ülkelerde evsiz İnsanların yaşamı

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar Karşısında Şok Olacaksınız 00:39

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar K

Denizlerimizi kirletmeye son sürat devam ediyoruz. En çarpıcı gerçeklerden birisi de buradaki videoda yer alıyor. Bir balıkçı Avustralya'da yakaladığı köpek balığının midesinden çıkanlar karşısında şok oldu! Siz de olac..

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti( Kaptan Jack Sparrow kaçış sahnesi izle) 01:50

Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti( Kaptan Jack Sparrow kaçış sah

Clip from Pirates of the Caribbean 1: The Curse of the Black Pearl . Disclaimer: I own nothing. Jack Sparrow. Karayip Korsanları.. Siyah İnci'nin Laneti giriş sahnesi.. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti, John..

Ütü Tabanı Nasıl Temizlenir 00:50

Ütü Tabanı Nasıl Temizlenir

Kararan ütü tabanı nasıl temizlenir.iyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Şeyden Vazgeçti 01:16

Her Şeyden Vazgeçti

Rus avukat Yuri Alekseyev beş yıl önce tüm modern yaşamı geride bırakarak kendine ormanda küçük bir kulübe inşa etti. Tavşanı Petruşka ile huzur içinde yaşadığını söyleyen Alekseyev, aynı zamanda kitap değişim hareketiyl..

  • PengoTV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ALF Türkçe Dublaj 05:29

ALF Türkçe Dublaj

Tipik bir aile babası olan Willie Tanner’ın huzur dolu yaşamı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı bir yaratığın, garajının çatısına düşmesiyle altüst olur. Evin çocuklarının ALF adını verdiği bu yaratık, Tanner ailesiyle b..

Sinan Şamil Sam Kimdir? 03:30

Sinan Şamil Sam Kimdir?

Sinan Şamil Sam aslen Karslı Türk profesyonel ağır sıklet boksörüdür. Sinan Şamil Sam, 24 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nın Frankfurt şehrinde doğdu. Amatör boks yaşamı yıllarında oldukça başarılıydı...

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle 1:10:24

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle

Programda; Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamı, Osmanlı’nın son dönemlerinde ülkenin durumu, 1. Dünya Savaşı ve Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal’in Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için verdiği mücadele ve yaptığı devrimler, ..

Preview - Season 1 Ep. 11 00:20

Preview - Season 1 Ep. 11

Gideon'un yaşamı tehdit altındadır, bu yüzden Conrad onu 13. Bölgeden kurtulmak için eve gönderir;..

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir ? 08:37

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir ?

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir, Recep Tayyip Erdoğan Biyografi, Recep Tayyip Erdoğan Yaşamı, Recep Tayyip Erdoğan Hayatı, Recep Tayyip Erdoğan Belgesel...

Kızına Hediye Alabilmek İçin Eşyalarını Satan Baba 07:33

Kızına Hediye Alabilmek İçin Eşyalarını Satan Baba

Bir babanın çocuğu için yapacaklarının sınırı yoktur. Bir babanın çocuğunun hayatı ve onun yaşamı için çabalamasını anlatan reklam filmini izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle 53:11

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; stoklanan tüketim malları, Yücel Uğur Kılıçyaldır'ın yaşamı, tüpgaz içen çocuk, dut değneği ile su bulan adam, Karain köylülerinin kanser korkusu, yedi günde t..

Kırmızı Renkli Üçüz Pandaların Sevimli Halleri 00:53

Kırmızı Renkli Üçüz Pandaların Sevimli Halleri

Kırmızı renkli pandalar sevimli halleriyle dikkat çekiyor. Üçüz olan Mohan, Raj ve Phinju doğal yaşamı keşfediyor. Avustralya'da doğan üçüzler, şu an dördüncü aylarını yaşıyor. Sevimli hayvanlar, dünyaya gelen üçüncü üçü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ingrid Goes West Fragman 01:22

Ingrid Goes West Fragman

Zihinsel olarak rahatsız olan genç bir kadın olan Ingrid Thorburn (Plaza), mükemmel bir yaşamı olan bir sosyal medya yıldızı olan Taylor Sloane (Olsen) ile takıntılı hale gelir. Ancak Ingrid her şeyi bırakıp batıya doğru..

Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze 02:34

Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Türkiye'nin ilk 'slow food' köyü ilan edilen Germiyan'da çobanlık ve çiftçilik yapan 54 yaşındaki Nuran Erden, 1.5 yıldır köy evlerinin duvarlarına resim çiziyor. Örnek bir yaşamı olan şirin te..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabada Snap Atmak İçin Çıkarılmış Şarkı 03:21

Arabada Snap Atmak İçin Çıkarılmış Şarkı

Sanki arabalarda snap atmak için Super Sako isimli sanatçı bu şarkıyı yazmış.Rapçi arkadaş Ermeni lüks yaşamı severmiş,silahları ile ünlümüş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler) 03:53

Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler)

1942 savaş yıllarında bir tarla sorunu nedeniyle adam öldürüp hapser giren Tatar Ramazan (Kadir İnanır), cezasını tamamladıktan sonra tahliye edilir. Ne var ki dışarda yaşam Ramazan'ı iyice çileden çıkarır. Vuruşmalar, a..

  • REPLİKLER tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı 01:27

Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı

Küçük bir Güney kasabasında ırkçı yüklü atışların tehlikeli sonrasını inceleyen, ateş edildi ? neden yapmış bir üründür dramatik bir yeni etkinlik dizisidir Ve Gina Prince-Bythewood itibaren ( Işıklar Ötesinde kim? i..

Survivor 2017 - Kızlar Puan Durumu (18hafta 3gün) 00:27

Survivor 2017 - Kızlar Puan Durumu (18hafta 3gün)

Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de... Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.....

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 - Erkekler Puan Durumu (18.Hafta 3.Gün) 00:47

Survivor 2017 - Erkekler Puan Durumu (18.Hafta 3.Gün)

Survivor 2017 - Erkekler puan durumu (18.hafta 3.gün) Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de... Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce