#Diş macununun kullanım yerleri

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Karidesli Ananaslı Noodle Tarifi 06:41

Karidesli Ananaslı Noodle Tarifi

Malzemeler; 1/4 bardak taze soğan, yeşili, beyazı ayrılmış 1 yemek kaşığı portakal suyu 1/4 bardak Soya Sos 1 yemek kaşığı Bal 1 çay kaşığı Pirinç Sirkesi 3 yemek kaşığı Susam Yağı 2 diş Sarımsak (ezilmiş) 1 çay kaşığı T..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün. 01:32

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün.

Bu olacakların bir habercisi. BMW Concept 8 Serisi, BMW'nin önümüzdeki yıl 2018'de benzer bir şekilde piyasaya sürülecek bir modelin bir önizlemesidir. BMW 8 Serisi Coupé, şirketin lüks spor otomobillerinin başarılı gele..

  • BETA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds  PlayThrough Survivor  PS4 12:40

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds PlayThrough Survivor PS4

Guerrilla Principal Quest Designer Tim Stobo and Quest Designer Blake Rebouche demonstrate one of the quests from the expansion called The Survivor. Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds takes place in the Cut, an icy wast..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi 02:11

İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi

İlk BMW X2. Kusursuz tasarım. Sportif. Kentsel genler. İlk BMW X2 modelinin cesur, uzlaşmaz yapısı ilk bakışta belirgindir. Bu araç, herhangi bir ortamda kalabalıktan sıyrılıyor. Büyük kardeşleri olan BMW X4 ve X6'nın ya..

  • BETA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Menemen Nasıl Yapılır 05:01

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 adet Yumurta 2 adet Domates 2 adet Biber 3 diş Sarımsak Tereyağı Şeker Tuz Karabiber..

Hangi Faktörler KOAH'a Sebep Olur 00:51

Hangi Faktörler KOAH'a Sebep Olur

KOAH'a sebep olan dış faktörlere özellikle sigara kullanımı ve kirli havaya maruz kalmak örnek verilebilir. Bu hastalığın görülmesinde genetik faktörler de büyük rol oynar...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Kapak Hastalıklarına Neler Sebep Olur 01:58

Kalp Kapak Hastalıklarına Neler Sebep Olur

Kalp kapak hastalıkları, doğuştan olabileceği gibi ilerleyen yaşlarda da görülebilir. Çocukluk döneminde geçirilen ateşli romatizma hastalığı kalp kapak hastalığına yol açabilir. Vücudun herhangi bir yerindeki enfeksiyon..

  • NABIZ tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genital Siğil Nedir 01:01

Genital Siğil Nedir

Genital siğil, dış veya iç genital bölgede görülen bir viral enfeksiyon çeşidi. Yol açtığı en belirgin şikayet kaşıntı. Genital siğil, cinsel yolla bulaşabilir. Dolayısıyla hastanın partnerine de tedavi uygulanmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tereyağında Patates Tarifi 03:51

Tereyağında Patates Tarifi

Maydanozlu Patates için Malzemeler: 6-7 adet patates 5 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Tereyağı 1/4 demet Maydanoz Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Fırında Domatesli Köfte Tarifi 05:58

Fırında Domatesli Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Domates 3 adet Soğan 1 demet Maydanoz 2 yemek kaşığı Tereyağı 400 gram Kıyma 3 diş Sarımsak Tuz, Karabiber..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Yunan Salatası Nasıl Yapılır 04:50

Yunan Salatası Nasıl Yapılır

Yunan Salatası için Malzemeler: 1 adet Marul 1,5 su bardağı Cherry Domates 1,5 su bardağı Beyaz Peynir 1/2 Kırmızı Soğan 2 adet Salatalık 1/2 su bardağı Siyah Zeytin 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Sirke 1 çay k..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Kapınızı 3 Kere Kilitlememenizi Söyleyen Çilingir 01:56

Kapınızı 3 Kere Kilitlememenizi Söyleyen Çilingir

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, evimizin dış kapı kilidinin kaç kez kilitlendiğinin önemi ortaya çıkıyor. Ersin adlı çilingir, kapının 3 kez kilitlendiğinde kilidin boyu uzadığı için hırsızların levye ile onu kolay..

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Başbakan Yıldırım: PKK'nın Zulmünden Kaçıp Türkiye'ye Sığınan 350 Bin Kürt Var 01:41

Başbakan Yıldırım: PKK'nın Zulmünden Kaçıp Türkiye'ye Sığınan 350 Bin

Başbakan Binali Yıldırım, Okan Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesi Tuzla hastanesi, Okan Üniversitesi hastanesi acıbadem polikliniği açılış töreninde konuştu...

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır 04:06

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır

Malzemeler: 600 gram Kuzu İncik 8 adet Arpacık Soğan 8 diş Sarımsak 2 Domates 1 yemek kaşığı Biber Salçası Kuru Kekik Tereyağı Azıcık su Karabiber Tuz..

Fırında Pratik Kuzu Kol Tarifi 06:12

Fırında Pratik Kuzu Kol Tarifi

Malzemeler: 700 gram Kuzu Kol 8 diş sarımsak 10 adet Arpacık Soğan 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Kekik..

Fibromiyaljiden Korunmak İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir 01:59

Fibromiyaljiden Korunmak İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Ailesinde fibromiyalji hastası olan kişiler fibromiyaljiden korunmaya dikkat etmeli. Korunma anlamında yoğun egzersizden ve stresli ortamlardan kaçınmak, uyku kalitesine dikkat etmek gerekir. Fibromiyalji, kadınlarda öze..

  • NABIZ tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır 01:29

Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır

Kulak çınlamasının yüzde 95'inde herhangi bir neden bulunamaz. Hasta bu rahatsızlıkla yaşamaya çalışır. Maskeleme yönteminde hastanın kulak çınlamasını baskılayan dış sesler kullanılır. İşitme cihazlarına eklenen belli f..

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..