#Diş İpi dansında Çığır açanlar

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası 03:05

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası

Kağıthane’de, park halindeki midibüsün kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldığı ileri sürüldü. Midibüsten yükselen alevler yanındaki iş yerine sıçrarken, iş yerinin dış cephesi tamamen yandı...

Joe Biden Kabinesini Açıkladı 01:55

Joe Biden Kabinesini Açıkladı

ABD’de 3 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerinden zaferle çıkan Joe Biden, kabinesini açıkladı. Biden'ın özellikle dış politikadaki ekibi dikkat çekti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-35'ten S-400'ün ikinci paket alımına kadar net mesajlar verdi...

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Eğlenerek Dezenfeksiyon Yapan Sağlık Çalışanı 00:10

Eğlenerek Dezenfeksiyon Yapan Sağlık Çalışanı

Diş hekiminin yanında çalışan sağlık çalışanı sabah saatlerinde hastalar gelmeden dişçi koltuğunu böyle dezenfekte etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor 01:25

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, bir yazı kaleme aldı. Yazısında, Türkiye ile aktif çalışmanın gerekli olduğunu belirtti...

Fransız balkon yine can aldı 01:34

Fransız balkon yine can aldı

FRANSIZ BALKONLAR... ÇOK ŞIK, KULLANIŞLI AMA DIŞ CEPHEYE DOĞRU MONTE EDİLMEZSE BİR O KADAR DA TEHLİKELİ... BUGÜN İSTANBUL'DA MAALESEF ÖYLE BİR KAZA YAŞANDI... 3. KATTAN DÜŞEN PSİKİYATRİST MEHDİ ÇELİKYAY HAYATINI KAYBETTİ..

Müjdeli haber! 02:52

Müjdeli haber!

IRAK YAPMAZSA BİZ VURACAĞIZ DEDİ, TERÖR YUVASI KANDİL İLE BİRLİKTE MAHMUR KAMPINA DA OPERASYON SİNYALİ VERDİ. İÇ VE DIŞ SİYASETİN SICAK BAŞLIKLARINI DEĞERLENDİREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAPTIRDIĞI ANTİKOR TESTİNİN SONU..

Afganistan mesajı! 01:38

Afganistan mesajı!

MEHMETÇİĞİN AFGANİSTAN GÖREVİNİ TAMAMLAMASI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN DA GÜNDEMİNDEYDİ. DIŞ POLİTİKA MİLLİDİR, İKTİDARI MUHALEFETİ OLMAZ DİYEN CHP LİDERİ, SANDIK KONUSUNDA DA İDDİALI KONUŞTU...

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Barbunya Tarifi  Barbunya Pilaki  Barbunya Yemeği 02:09

Barbunya Tarifi Barbunya Pilaki Barbunya Yemeği

Barbunya Pilaki Tarifi Malzemeler 2 su bardağı barbunya 1 adet havuç 1 adet soğan 1 adet domates 1 yemek kaşığı salça 3 diş sarımsak 5-6 sap maydanoz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet limon 1 tatlı kaşığı tuz Barbunya Ye..

Mahalle hava uçacaktı! 01:13

Mahalle hava uçacaktı!

Üsküdar'da doğalgaz kutusunda başlayan yangın 4 katlı apartmana da sirayet etti. Binanın dış cephesinin yandığı olayda alevler çatıya kadar ulaştı. Ayrıca park halinde bulunan 5 araç da yangında zarar gördü...

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var 02:30

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var

SAVAŞIN 36. GÜNÜ GERİDE KALDI. RUSYA SALDIRILARINI KIRIM VE DONBAS ARASINDAKİ STRATEJİK MARİUPOL KENTİNE YOĞUNLAŞTIRDI. KENTİN DIŞ MAHALLELERİNDE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMADI, BİNALAR HARABEYE DÖNDÜ...

Klimanın Çalışmasıyla İrkilen Adam 00:48

Klimanın Çalışmasıyla İrkilen Adam

Çalışmayan klimanın dış ünitesi kontrol eden adam , klimanın bir anda çalışmasıyla neye uğradığını şaşırmış...

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı 06:57

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve A

Fırında kızarmış ballı kanat tarifi 1 kg tavuk kanat 1 yemek kaşığı bal (İsterseniz bir tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı ..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadıköy’de kan donduran cinayet 01:37

Kadıköy’de kan donduran cinayet

Kadıköy'de 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, 6 katlı binanın 1'inci katında bulunan ofisinde öldürüldü...

MUTFAKLARINIZDAN ACİL Çıkartın! Yediğiniz Peynir Sahte Mi Böyle Test Edin Ölü Su Canlandırma FORMÜLÜ 48:43

MUTFAKLARINIZDAN ACİL Çıkartın! Yediğiniz Peynir Sahte Mi Böyle Test E

02:30 Gerçek Peynir Nedir? 04:41 Peyniriniz Gerçek Mi Test Edin! 08:00 Hangi Rakamlı Yumurtaları Yememeliyiz? 12:33 Yumurtanızı Test Edi! 16:20 Tuvalet Kağıdı Kanser Mi Yapıyor? 20:39 İçtiğimiz Suyun Canlı Su Olduğunu Na..

  • STUDIO AS tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 11 ay önce
Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

 Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır  Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi 05:10

Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi

3 adet bütün but Haşlamak için bol su Biraz sıvıyağ 2 yemek kaşığı un En son kullanmak üzere Tuz ve Sirke Terbiyesi için 1,5 çay bardağıı yoğurt 1 yumurtanın sarısı 1 adet limonun suyu 1 çorba kaşığı un 2 diş rende..

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo 18:39

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo

Bu harika fosforlu kalem tüyolarına mutlaka göz atmalısınız! İlk olarak, kalıcı fosforun herhangi bir şeyin üzerinden nasıl silineceğini göstereceğiz! Yani akla gelebilecek herhangi bir yüzeyden diş macunu, asenton, limo..

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır 03:11

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır

FIRINDA KÖFTE PATATES MALZEMELER 500 gr kıyma 5-6 adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 1 çay bardağı galeta unu veya bayat ekmek 2 adet domates 5-6 adet biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabibe..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..