#Dişi

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ulusal Parkta Duman Çeken Fil 00:47

Ulusal Parkta Duman Çeken Fil

Hindistan’da bulunan Nagarahole Ulusal Park’ında yaşayan bir filin ormandaki küllerin arasında bulunan sakinleştirici bir maddeyi çektiği park Vahşi Yaşamı Koruma Topluluğu Genel Müdür yardımcısı Vinay Kumar tarafından k..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Tuzla’da sahte alkol operasyonu 00:48

Tuzla’da sahte alkol operasyonu

Tuzla’da bandrolsüz ve yasa dışı etil alkol satışı yapan tekel bayisine operasyon düzenlendi. İş yerinde yapılan aramalarda, farklı markalarda ve 1 litrelik şişeler içerisinde toplam 811 litre yasa dışı etil alkol ele ge..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

2030 DÜNYASININ KATI VE ACIMASIZ KURALLARI! 15:07

2030 DÜNYASININ KATI VE ACIMASIZ KURALLARI!

İnsanlık Dışı O Sistemle Karşınızda 2023'de dünyayı bekleyen bir nükleer tehlike var mı? İnsanlığa cinsiyetsizleştirme politikası mı uygulanıyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Beyin Çipinin İnsan Hayatına Etkileri 1:44:52

Beyin Çipinin İnsan Hayatına Etkileri

Sıra Dışı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa KAwa'nın maceralarının yer aldığı çizgi filmi izliyoruz. Bu bölümde ayıcık dişi ayı ile bir buluşma ayarlar. Bu buluşma deneiyle evi düzenler ve mıuhteşem bir kek hazırlar. Ancak, kekteki çileği y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu Oldu 00:47

Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu Oldu

Kenan Sofuoğlu dünya şampiyonu oldu Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda en yakın takipçisi Randy Krummenacher'in, sezonun İspanya'daki 11. ayağında yarış dışı kalmasıyla şampiyonluğunu i..

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi 01:33

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi Deniz sistemleri alanında yurt dışı ürünlerle rekabete soyunan ASELSAN, Torpidoya Karşı Torpido (TORK), ASELSAN Intersept Sonar Sistemi (ASIST) ve SONOBOY'u uluslararası paza..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa

Bu bölümde Mawa Kawa sevimli ayıcığa dişi ayıcığın kalbini almasında yardımcı olmaya çalışır. Ayıcık ve küçük kız düşünür taşınırlar. Maşa planını uygulamaya koyulur. Küçük kız kendi rock grubunu kurar ve bir video çeker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu 00:41

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu

Nijeryalı futbolcu Harrison Chinedu sıra dışı bir rekora imza attı. Kafasında bir futbol topu taşıyan Chinedu, bisikletle 103 kilometre gitmeyi başardı...

  • Cowboy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor... 01:43

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor...

Eşi eve erken gelince işler olağan dışı gelişmeye başlıyor haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli 07:50

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli

1973 yılında İngilizlerin çektiği Hac belgeselinden bazı önemli görüntüleri kestim orjinal film 20 dakikaya yakın .Filmde 1973 Mekke görüntüleri var .Kabe den görüntüler var Şeytan taşlama görüntüleri var. Dönemin Suud k..

  • Cowboy tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce