#Dişli Çark asla geri dönme müzik dinle

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bajar Ogit 03:17

Bajar Ogit

Bajar Ogit OGİT ê la lao, ne lao, lacê mıno delalo şin meverde warê mı ê çê çênê, khê çênê, çena mına delale çhik meverde zerria mı zora zora zora, zora ma vetime yi herdanê xora zora zora surgın kerdime ta suka Qonya b..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - Diamonds 04:42

Rihanna - Diamonds

Diamonds (In The Sky) Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We're like diamonds in the sky You're a shooting star I see A vis..

  • PengoTV tarafından
  • 1.707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya 04:45

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya

İki lafımdan bir tanesi sensin Seviyorum seni aşkım sen bilmezsin Sevmiyorsan beni git gözüm görmesin Seni sevdiğimi unut kimse bilmesin Yıkılsın dünya. Koymaz ki bana. Ölϋm olsa da sonunda. Sensiz mi asla. Doymadım ki ..

  • Candy tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Kaan Balcı - Hurra 02:24

Kaan Balcı - Hurra

Aranjör : Doğukan Aydemir Mix& Masteringi : U&A Yönetmen : Recep Emin Özaydın D.O.P : Recep Emin Özaydın & Oğuz Gündüz Colorist : Emrah Tekin Color asistan : Berk Kuşku Prodüktör : Teksin Akbal Hurra şarkı sözleri ..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Can Duman - Ayrılığın Sonrası 03:19

Can Duman - Ayrılığın Sonrası

Ayrılığın Sonrası şarkı sözleri ile Ayrılığın sonrasında Kan kustum yalnızlığımla Tuz bastım yaralarıma Belki de geçer sandım İçim yanıyor Bedenim çürüyor Büyük koyuyor bu defa Ruhumu teslim ederim Yine de dönmem ..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn 03:25

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn

Bi' Tek Ben Anlarım’ sözleriyle; Teninin üzerinden kayan bi buzdur Uzak bakışlarım Hiç izlememiş olsaydım bu filmi Canımı acıtırdı Ama seni bilmek Seni bilmek Seni bilmek Beynimde bi kurşun Seni bilmek Seni bil..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..