#Dişli Çark asla geri dönme müzik dinle

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kibar Feyzo Film İzle 1:23:33

Kibar Feyzo Film İzle

Özet ve Detaylar Filmin Konusu Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası ver..

  • dizi tarafından
  • 5.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu 03:47

Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde kıyıdan açıkta, deniz üzerinde havada duran esrarengiz bir cisim gören otel çalışanı, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüyü izleyen otel çalışanı, “D..

Beceriksiz Adamın Sandalye ile İmtihanı 00:29

Beceriksiz Adamın Sandalye ile İmtihanı

Geri dönüşüm tesisinde çalışan adam konteynere tekerlekli sandalyeyi atmak istemiş. Ancak bu işte başarısız olunca komik duruma düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti 01:52

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca 28 göçmenin Türk kara sularına geri itilme anları kameraya yansırken, Sahil Güvenlik ekiplerince göçmenler kurtarıldı...

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari) 03:56

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari)

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü..

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi 15 Mayıs'a Ertelendi 02:06

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi 15 Mayıs'a Ertelendi

WhatsApp zorunlu güncelleme dayatması karşısında gelen tepkiler üzerine şimdilik geri adım attı. Kullanıcı kaybetmesine neden olan gizlilik sözleşmesini 3 ay ertelediğini açıkladı...

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu 00:38

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu

Kargo teslimatı için aracından inen kargocu üzerine gelen sinirli hindileri görünce elindeki kutuları bırakıp aracına geri binmiş. Teslimat bugünlük iptal olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Youtuber Yılmaz 1 yıl 8 ay ceza aldı! 01:38

Youtuber Yılmaz 1 yıl 8 ay ceza aldı!

SOSYAL MEDYADA TAKİPÇİ SAYISINI ARTIRMA UĞRUNA UEFA SÜPER KUPA FİNAL MAÇINDA SAHAYA ATLAMIŞ, BÜYÜK BİR SKANDALA İMZA ATMIŞTI… YOUTUBER ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ 1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI ALDI. HÜKMÜN AÇIKLANMASI İSE GERİ BIRAK..

Başörtülü Kızlar Affetti Mahkeme Ceza Verdi 01:37

Başörtülü Kızlar Affetti Mahkeme Ceza Verdi

Semahat Yolcu, Karaköy’de başörtülü genç kızlara saldırdığı iddiasıyla 2 yıl 9 ay hapse mahkum edilmişti. Yeniden yapılan yargılamada mağdurlar sanığı affetti. Ama mahkeme Yolcu'yu, 1 yıl 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptı..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Verilen hediye istenir mi? 02:03

Verilen hediye istenir mi?

14 ŞUBAT ÖNCESİ HEDİYE ALIŞVERİŞİNE ÇIKACAK OLAN ÇİFTLER DİKKAT. AYRILSAM DA HEDİYEMİ GERİ İSTERİM DİYENLERE KÖTÜ HABER YARGITAY'DAN GELDİ, YÜKSEK MAHKEMEYE GÖRE HEDİYE, BAĞIŞ SAYILIYOR...

Arkadaşı Dayak Yerken Maske Derdine Düşen Güvenlik Görevlisi 00:19

Arkadaşı Dayak Yerken Maske Derdine Düşen Güvenlik Görevlisi

Görev yerini bölgelerine kimlik göstermeden girmek isteyen adamı uyarmak için ofisten dışarıya çıkan güvenlik görevlisi yediği dayakla çıktığı gibi geri gelmiş. O anlarda mesai arkadaşı maske derdine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jenga Oyununda Akıllıca Hamle Yapan Adam 00:34

Jenga Oyununda Akıllıca Hamle Yapan Adam

Çocukluk yıllarına geri götüren, konsantrasyon gerektiren keyifli jenga oyununda akıllıca hamle yapan adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip e..

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biden- Putin Bir Katil 01:31

Biden- Putin Bir Katil

ABD Başkanı Biden, Rusya Lideri Putin’in bir katil olduğunu düşündüğünü açıkladı. Rusya'nın 2020 seçimlerine müdahale ettiğine dair rapor sonrası, tehdit etti. Bedelini ödeyecek dedi. Rusya'dan tepki gecikmedi. Washing..

Makbule özgürlüğüne kavuştu 02:52

Makbule özgürlüğüne kavuştu

Adana'da bozulan akülü tekerlekli sandalyesinin yerine yenisini alamayan ve 'Özgürlüğümü geri verin' diyerek feryat eden serebral palsi hastası Makbule Gülşah Canbolat’ın imdadına belediye yetişti. Yüreğir Belediye Başka..

İki kardeşe kelepçeli şaka! 01:38

İki kardeşe kelepçeli şaka!

ARKADAŞLARI,GERİ DÖNÜŞÜMDE ÇALIŞAN 2 KARDEŞE KÖTÜ BİR ŞAKA YAPMAK İSTEDİ, ÇÖPTE BULDUKLARI KELEPÇEYLE KARDEŞLERİ BAĞLAYAN GENÇLER, ANAHTARI BULAMAYINCA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI... SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI....

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..