#Dj kantik ft rah ilık bir kan gibiyim 9 nisanda digital platformlarda müzik dinle

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final) 00:51

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final)

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Oza..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce

Hong Kong sokakları Twerk'e doydu! Digital Distortion albümünde yer alan Mo Bounce şarkısına video klip çeken Iggy Azalea, bol Twerk'li bir video yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره -   جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩٧٤ -Ay Damaet Hozn La Live 54:41

عبد الحليم حافظ أي دمعة حزن لا - أول مره - جامعة القاهرة ٣٠ يونيو ١٩

Şarkı Ay Damaet Hozn La Live Sanatçı Abd El Halim Hafez Digital Sound - Mazzika (Mazzika Group adına); Abramus Digital, BMI - Broadcast Music Inc., Stars for Art, UMPI, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA - UBEM, Lat..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..

Pizza tarifi 06:16

Pizza tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

Gran Turismo Sport  Opening Trailer  PS4 03:04

Gran Turismo Sport Opening Trailer PS4

Although it remains in the background after a little Forza, Gran Turismo sport racing game with a renewed identity PS4 to make the most solid of everything. As usual, which will be presented to us by polyphony digital Gr..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..