#Dj okan doğan yesler bizde dinle

Vatanım Sensin Dizisine Sürpriz Bir Oyuncu Geliyor!! 02:41

Vatanım Sensin Dizisine Sürpriz Bir Oyuncu Geliyor!!

Namı Türkiye dışında da yankılanan dönem dizimiz,Vatanım Sensin dizisine yeni ve güçlü bir oyuncu daha katılacak.Muhteşem Yüzyıl da akıllara kazınan oyunculuğuyla Okan Yalabık'ın da katılacağı kulislerde konuşulmaya başl..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin'in Komik Brutal Vokal Gösterimi 00:56

Hayko Cepkin'in Komik Brutal Vokal Gösterimi

Çılgın sesli Hayko Cepkin Okan Bayülgene konuk olduğu programda Okan Bayülgen'in brutal vokal söylermisiniz demesi üzerine başarılı performasını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

 Demet Akalın'a İcra Şoku! 05:31

Demet Akalın'a İcra Şoku!

Okan Kurt hakkında açılan tazminat davasının kazanlması sonucunda ünlü sanatçı Demet Akalının eşi Okan Kurtun evinde icra şoku yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman 02:28

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman

Sen Kiminle Dans Ediyorsun 17 Kasım’da Sinemalarda! Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Dem..

Hemşo Mehmet Ali Erbil  Film İzle 1:47:58

Hemşo Mehmet Ali Erbil Film İzle

Hemşo filmini full ve HD kalitesinde izleyin. Başrolllerde Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen ve Demet Şener oynuyor. Hemşo, yönetmenliğini ''Eve Dönüş'' filmiyle tanınan Ömer Uğur'un yaptığı 2001 tarihinde gösterime giren ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: PKK'nın Zulmünden Kaçıp Türkiye'ye Sığınan 350 Bin Kürt Var 01:41

Başbakan Yıldırım: PKK'nın Zulmünden Kaçıp Türkiye'ye Sığınan 350 Bin

Başbakan Binali Yıldırım, Okan Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesi Tuzla hastanesi, Okan Üniversitesi hastanesi acıbadem polikliniği açılış töreninde konuştu...

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak 05:26

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:54:44

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle

Ağır Roman Film Konusu Kolera Sokağı'nda ilginç olaylar yaşanmaktadır. Arap Sado, sokaktaki egemenliğini ailenin küçük oğlu Salih'e (Okan Bayülgen)bırakır. Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka ..

  • PengoTV tarafından
  • 12.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar 03:41

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar

Okan Çabalar’ın BKM Mutfak Uniq’deki gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Parlak ve Murat Eker her zamanki keyifli halleriyle kameraların karşısındaydı. Okan Çabalar’ın gösterisine sonra gele..

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış 01:24

Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış

Önceki gün sahne alan Seda Sayan’ı dinlemeye gelenler arasında Demet Akalın ve Okan Kurt çifti de vardı. Sayan’a gelinlik bakan hatta evlenmesi için ısrarcı davranan Akalın, “ Benim damat adayım sahnede” diyerek, Sayan’ı..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
06:32

"Kezban erotizmi“ Karolin Fişekçi Grinin Elli Tonu Kitabını Böyle Yoru

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü programına katılan Karolin Fişekçi oldukça popüler Grininin Elli Tonu kitabını değerlendirdi. Kitap için ' kezban erotizmi' ifadesini kullanan Fişekçi bakın başka neler söyledi. Okan B..

  • BETA tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Buket Bengisu - Yalan 03:25

Buket Bengisu - Yalan

Söz & Müzik: Doğan Kospançalı Düzenleme: Doğan Kospançalı & Eser Taşkıran Yapımcı: Cem Sayar – CS Music & Media Kayıt: Eser Taşkıran / Türker Otçu / Uğur Onatkut / Volkan Öktem / Eylem Pelit Stüdyo: Stüdyo Taşkıran / Tür..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..