#Dj şarkılar

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix 1:01:48

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix

1. Lena Chamamyan - Love In Damascus (0:00) 2. Caleludemco - Antonio Polichiso ( 4:10) 3. Khan Kalima – Nour (7:38) 4. Wadih Alsafi - Al Lailu Ya Laila (11:15) 5. Holy Gnawas by Arnaud Gauthier (ca. 14:45) 6. Angel Tears..

  • PengoTV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

2NE1 - '안녕 (GOODBYE)' M_V 04:02

2NE1 - '안녕 (GOODBYE)' M_V

2NE1 - '안녕 (GOODBYE)' M/V..

Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Lucas Coly - Sprung (New Music 2017) 04:03

Lucas Coly - Sprung (New Music 2017)

Yeah, aye, yeah One time for my ladies, yeah One time for my ladies, aye, yeah One time for my baby Yeah, Lucas Coli You know you got to hahaha Yeah, yeah, yeah, yeahh, aye, aye, aye Aye [Hook] One time for my ladies, ..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video] 04:13

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]

Call it love and devotion Call it a mom’s adoration Foundation A special bond of creation, hah For all the single moms out there Going through frustration Clean Bandit, Sean-da-Paul, Anne-Marie Sing, make them hear She w..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk 03:58

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk

Yaramaz çocuk gibi kapımı çalıp gittin Çektiğime cevap bumu beni kendine oyuncak ettin Biliyorum bu kapıdan bir defa çıkarsan dönemezsin Ölüyorum desen bile vazgeçemezsin Buda böyle olsun aşkım Canım yansın yine G..

Rober Hatemo - Havalanma 04:07

Rober Hatemo - Havalanma

Bir daldın budaklandın da kış geldi çiçek açtın Telef oldum içim yandı sana dokunamadım Havalanma güzelim ya da Havalanırsan buralara konma Gözden düştün eğlendin Ne sevdin ne sevdirdin Gittin kellere düştün dille..

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

İsmail YK - Son Defa 05:04

İsmail YK - Son Defa

Doluyor gözlerim unutur mu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu (ışığı) silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Sila - Sevişmeden Uyumayalım 03:26

Sila - Sevişmeden Uyumayalım

Hiç çaresi yokmuş gibi Mecbur kalanlardan mısın ? Gitmek zor mu senin için Mevcut duruma alışanlardan mısın ? Aşk yok mu sence ? Sevişmek herkesle aynı mı sence ? Kalp yok mu sence ? Hayata üşenenlerden misin send..

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar 03:12

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar

Murat Dalkılıç: Sarılmakta kaldı aklım oysa Gelmek niye zor Salınmak mı hakkım yani burada Gitsem yine yok Kalıp burada kaç günümü Sevimli yüzünü seyretmeye dalıp Daha iyisi gelene kadar Bakmaya devam ederken bir yanda..

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

Pera - Vazgeçtim 04:49

Pera - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessisce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Flört - Ağlamak Yok 03:42

Flört - Ağlamak Yok

Gizledim Umutları, Bıraktım Başka Bir Bahara Durgun, Telaşsız Yüzdüm Serin Sularda Bekledim, Çok Özledim, Aradım Gözlerim Ufukta Bilirsin Nasıl Da Mutluydum Senin Koynunda Bazen Kaybolurum Bazen Seni Bulurum Yanımda Baze..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ - Yine 03:42

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ - Yine

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ'ın, Yine isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de....

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..