#Dntst ft dave thomas junior

Tony Junior X Stuk  Badman 03:11

Tony Junior X Stuk Badman

Tony Junior X Stuk Badman Listen..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior  Lifty'yi Boyuyoruz  Renkleri Öğreniyoruz 05:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Lifty'yi Boyuyoruz Renkleri Öğreniyoru

Lifty oyun parkında oynuyor. Boya kovası üstüne dökülüyor ve bem beyaz oluyor! Üzülme Lifty Leo Juniyor sana yardımcı olacak ve seni boyayacak! Renkleri öğrenmek için bu çizgi filmi sonuna kadar izle!!..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Yeni Arkadaş Buluyor 05:02

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Yeni Arkadaş Buluyor

Leo yine yardıma koşuyor.Lifti arkadaşının bir sorunu çıkmış,yükü suya düşmüş kendisiyle onu kaldıramıyor.Ama bizim akıllı Leomuz yardıma Deniz Altını çağırıyor...

Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle 1:34:23

Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle

Mühendis olarak şantiyede çalışmakta olan Thomas bir gün Dilber’i görür ve onun fotoğraflarını çekmeye başlar. Dilber şantiyede işçi olarak çalışan Mehmet’in karısıdır. Thomas’ın Dilber’in fotoğrafını çekmesine tanık ola..

  • PengoTV tarafından
  • 43.550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Labirent Ölümcül Kaçış Film İzle 1:53:26

Labirent Ölümcül Kaçış Film İzle

Labirent Ölümcül Kaçış Film İzle hd türkçe dublaj Thomas (Dylan O’Brien) isimli bir genç, birlikte 60 çocukla beraber bir labirente hapsolmaktadır. Uyandığında ise kendisini labirentte bulan Thomas adı haricinde hiçbirş..

  • Tv Series tarafından
  • 49.701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı 02:17

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı

Boston Celtics koruması Isaiah Thomas, basketbol sahasında pek çok görünüşe düşürmüyor. NBA'de değil, en azından. Ama 5'9 boks şampiyonu Floyd Mayweather'a karşı farklı bir hikaye Thomas, WBA, WBC ve Ring Wetterweight ş..

Gezegenimize Uzaydan, Astronot Gözüyle Bakmak İster misiniz 07:55

Gezegenimize Uzaydan, Astronot Gözüyle Bakmak İster misiniz

Avrupa Uzay Ajansı astronotu Thomas Pesquet tarafından kaydedilen görüntüler, gezegenimizi birinci gözden görme imkanı sunuyor. Uzay yürüyüşü ve çeşitli görevlerini yerine getiren Thomas'ın kamerasından Dünya ve uzay...

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı 00:49

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı

Fransız yelkenci Thomas Coville en kısa sürede tek başına dünyanın etrafını kat etme rekoru kırdı. Pazar günü Brest kıyısına varan sporcu yaklaşık 50 günde yelkeniyle dünyayı dolaştı...

Labirent Alev Deneyleri Film İzle 2:11:42

Labirent Alev Deneyleri Film İzle

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekl..

  • Tv Series tarafından
  • 40.727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dalga Film İzle 1:44:54

Dalga Film İzle

Dağ'da yaşanan toprak kayması sonrası oluşan 85 metre yükseklikteki Tsunami çevre halkı tarafından korkunç olur. Yönetmenliğini Roar Uthaug üstlendiği film 2015 Norveç yapımı bir aksiyon ve gerilim türüdür.Film'de Thomas..

  • Tv Series tarafından
  • 9.522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FIFA 18  The Journey Hunter Returns  Official Story Trailer 01:34

FIFA 18 The Journey Hunter Returns Official Story Trailer

Journey: Hunter comes back in the biggest-ever opening to the world and Cristiano Ronaldo in season, Antoine Griezmann, Dele Alli, Thomas Muller, Thierry Henry and NBA star James Harden the opportunity to meet with Hunte..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan Fragman Geldi! 02:22

Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan Fragman Geldi!

Kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Baustista, Vin Diesel, Bradley Cooper gibi isimleri bulunduran Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan yeni fragman geldi. İlk filmi ile 2014’ün en iyi filmleri arasında gösterilen Gu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Blade Runner 2049 Fragmanı Yayınlandı! 01:46

İlk Blade Runner 2049 Fragmanı Yayınlandı!

Harrison Ford ve Ryan Gosling’li kadrosuyla dikkat çeken Blade Runner 2049’dan ilk fragman yayınlandı. İlk filmi yöneten Ridley Scott’un bu defa yapımcılığını üstlendiği filmde ayrıca Robin Wright, Dave Bautista, Ana de ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi! 02:03

Aubrey Plaza ve Alison Brie’li The Little Hours’dan Fragman Geldi!

İlgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine çeken The Little Hours’dan fragaman yayınlandı. Aubrey Plaza, Alison Brie, Kate Micucci, Dave Franco, John C. Reilly, Molly Shannon, Fred Armisen, Jemima Kirke ve Nick Offerman gi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fotoğrafçıyı Ziyaret Eden Kutup Tilkisi 00:52

Fotoğrafçıyı Ziyaret Eden Kutup Tilkisi

Fotoğrafçı Dave Brigg, Kuzey Kanada bölgesinde bulunan dağlık bölgede yanına gelen kutup tilkisini böyle görüntülemiş...

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce