#Dogu

Buray Kimdir? 01:16

Buray Kimdir?

Hoşsöz, 1984'de Lefkoşa'da doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik bölümü mezunu olan ve master derecesini University of Glamorgan'da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamladı...

Ebru Polat Kimdir? 01:26

Ebru Polat Kimdir?

1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen d..

Pırdino 1.Bölüm 15:02

Pırdino 1.Bölüm

Pırdino, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Türk yapımı bir canlı aksiyon/animasyon çizgi filmdir...

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Pırdino 5.Bölüm 13:50

Pırdino 5.Bölüm

Dizide, Tarık ve arkadaşları olan Pırdino, Sansar, Porsuk ve Ela'nın komedi-macera dolu hikayeleri işlenmektedir...

Pırdino 6.Bölüm 13:19

Pırdino 6.Bölüm

Gerçek mekanlarda gerçek kişilerle yapılan çekimlerin stüdyo ortamında animasyon karakterlerle bir araya getirilmesiyle oluşturulmaktadır...

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Tarihte Bu Ay 19.Bölüm izle 17:59

Tarihte Bu Ay 19.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Darülfünun, doğu illerinin Ruslar'dan kurtarılması ve Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu konu edilmektedir...

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Tarihte Bu Ay 36.Bölüm izle 24:15

Tarihte Bu Ay 36.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Muallim Naci'nin hayatı, 31 Mart Olayı, doğu illerinin kurtuluşu ve laiklik ilkesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 37.Bölüm izle 24:44

Tarihte Bu Ay 37.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Muallim Naci'nin hayatı, 31 Mart Olayı, doğu illerinin kurtuluşu ve laiklik ilkesi konu edilmektedir...

Zor Yollar 1.Bölüm 19:04

Zor Yollar 1.Bölüm

Aydın Dikim'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Antalya'nın Doğu Toroslar mevkiindeki Ayasofi Harabeleri ve Cendüre Şelalesi ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır...

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm 23:34

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Son Osmanlı Mebuslar Meclisi'nin Misakı Milli'yi kabulü, İstanbul'un işgali, TBMM'nin kuruluşu, Doğu ve Batı cephesinde yaşanan gelişmeler, düzenli ordunun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna′nın Son Şamanları 05:03

Ukrayna′nın Son Şamanları

Karpatlarda çoğu kişi Molfar denilen kişilerin doğaüstü güçleri olduğuna inanıyor. Falcılık ve şifacılık doğu Karpatların geleneklerinde yer etmiş. Geleceği görebilmek için Kiev'den buraya gelen politikacılar bile var...

  • Umut Tv tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Murat'tan Efsane Atlayışlar 00:22

Kara Murat'tan Efsane Atlayışlar

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı başrollerinde Cüneyt arkın, Burçin doğu, Mualla Omay'ın oynadığı Türkiye sinemasının en çok izlenen Kara Murat serisinin filmi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Miyavlayarak Özür Dileyen Kız 00:17

Miyavlayarak Özür Dileyen Kız

Hatun kişinin ne yaptığını bilmiyorum ancak ses tonu ve giydiği özür kıyafetiyle kendini affettirmiş olduğunu düşünüyorum...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle 01:48

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle

Giovinco Çarşamba akşamı Toronto FC'yi Orlando City karşısında 2-1'lik bir ev zaferi ile üçüncü düz kazanmak için bir parantez kurdu. İlk yarıda Giovinco'nun golleri geldi, ancak ilk yarıdan önce bir Kaká grevi, Orlando'..

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle 00:38

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle

Toronto Raptors guardı Kyle Lowry, dün gece Cleveland Cavaliers'a karşı oynadıkları Doğu konferansı yarı finali 2. maçında sakatlanmıştı...

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor 07:24

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor

İki bin yıl boyunca iki kıtayı birbirine bağlayan Doğu ile Batı arasında medeniyet köprüsü olan 'İpek Yolu' yeniden canlanıyor. A Haber'de Murat Gener'in sunumuyla yayınlanan Unutma programında dünden bugüne 'İpek Yolu..

Yılanın Sakallı Ejderi Avlaması 01:10

Yılanın Sakallı Ejderi Avlaması

Zehirli yılan türü olarak bilinen doğu kahverengi yılanının avladığı sakallı ejder görüntülere yansıdı. Sakallı ejderi kıskıvrak yakalayan zehirli yılanın o anları amatör kameraya kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce