#Dogu

Ortadoğu'da Sıradan Bir Düğün 01:00

Ortadoğu'da Sıradan Bir Düğün

Yok artık diyeceğiniz bir video sizlerler arkadaşlar. Ortadoğu'da sıradan bri düğünü izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Sarıkız Örümcegi 03:09

Sarıkız Örümcegi

Bu video tam böcek reislik ama bu örümcekler Ege'de pek görünmüyor. Daha ziyade doğu ve güneydoğu Anadolu'da görülen, orijinal adlı camel spider (deve örümceği) olan, 7-8 santim boylarında ve örümceklere göre devasa boyd..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Falı Film İzle 2:03:12

Çin Falı Film İzle

Hepimizin severek izlediği jackie chan bu kez hem rol hemde yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. 1860 lardaki bir hayvan heykeli muhabbeti dönüyor filmde. Asian hawk o heykeli çin e geri götürmeye çalışıyor. IMDB Puanı:7.2..

  • Tv Series tarafından
  • 3.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

13. Suikastçı Film İzle 2:05:01

13. Suikastçı Film İzle

13 Suikastçi hd izle, Suikastçılar bir grup kötü bir lordunu öldürmek için bir intihar misyonu için bir araya gelerek büyük savaş içerisinde kendilerini bulacaktır. Oyuncu kadrosu olarak Koji Yakusho , Takayuki Yamada , ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Polisinin Toma ile Çocukları Serinletmesi 00:25

Türk Polisinin Toma ile Çocukları Serinletmesi

Yoğun sıcaklarla boğuşan doğu illerinde çocuklar, sıcaktan bunalıp TOMA operatörü polise serinlemek istediklerini söylüyorlar ve hayat onlar için bir anda güzelleşiyor...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Babanın Doğum Günü 00:15

Babanın Doğum Günü

Babanın Doğum Günü İzle..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmamın Abdest Suyunu Yüzlerine Süren Araplar 01:16

İmamın Abdest Suyunu Yüzlerine Süren Araplar

Orta Doğu ülkelerinin birinde çekildiği tahmin edilen görüntülerde imam olan bir kişi abdest alıyor kol ve bacaklarında dökülen su hiç boşa gitmiyor çevresindekiler o suyu yüzlerine sürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komedi Dükkanı  - Sarp Çırak Olmak İstiyor 07:47

Komedi Dükkanı - Sarp Çırak Olmak İstiyor

Komedi Dükkanı, Tolga Çevik'in, Fırat Doğu Parlak'ın yönergeleri doğrultusunda doğaçlama skeç yaptığı bir eğlence programı. Ebru Yalçın'ın yönetmenliğini yaptığı, Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği programda ilk ola..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Kabuğu Soyulmuş Domatesi Kimse Almak İstemez 00:56

Kabuğu Soyulmuş Domatesi Kimse Almak İstemez

Yürüyen büyük doğu isimli sempozyumda konuşmacı olarak katılan bayanın tesettür kullanmayan kadınları soyulmuş domatese benzetmesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Motosiklet İle Sahibini Gezdiren Köpek 01:29

Motosiklet İle Sahibini Gezdiren Köpek

Uzak doğu ülkelerinde kaydedildiği tahmin edilen görüntülerde Motosiklet kullanan köpek trafiğe çıkınca sürücüler şaşkınlık içinde kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Operasyon Sırasında Mehmetçik Kamerasından 'Bixi' Atışı 00:21

Operasyon Sırasında Mehmetçik Kamerasından 'Bixi' Atışı

Doğu'da sürdürülen operasyonlar kapsamında PKK'ya göz açtırılmıyor. O operasyonların birinde bixi ile hedefe ateş edilen görüntüler Mehmetçik kamerasına böyle yansıdı...

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Kktc’deki Klasik Araba Müzesi Geçmişe Ayna Tutuyor 05:52

Kktc’deki Klasik Araba Müzesi Geçmişe Ayna Tutuyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ilk ve tek araba müzesi olan, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Araba Müzesi 19-20 ve 21. yüzyılda üretilen klasik arabalarıyla ziyaretçilerini asırlık bir yolculuğa çıkarıyor...

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..