#Dogu

Dört Dörtlük Nankörlük! 01:03

Dört Dörtlük Nankörlük!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Doğu ve Güneydoğu'dan gelen gruba hitap etti. Erdoğan, sözde referandum hakkında Barzani'ye ithafen Dört dörtlük nankörlük ifadelerini kullandı...

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı 00:52

Sudanlı Ali Savaşlardan Kaçamadı

Suriye'nin başkenti Şam'da Esed rejiminin ablukasında sıkışan Sudanlı Mirsal Ali, yıllar önce iç savaş yüzünden terk ettiği ülkesine geri dönebilmek istiyor..

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi 00:37

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi

Bu sabah Halep'in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri ile geldi. Diğer taraftan Halep'in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı 00:52

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı

Esad güçleri tarafından Doğu Guta’da bir okula yapılan saldırıda 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti...

Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti 02:12

Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti

Ümmü Gülsüm... Arap halklarının 'Doğu'nun Yıldızı' ismini verdiği büyük isim. Sesi öylesine etkileyici ve güzeldi ki 1969 yılında planlanan bir darbe onun konseri nedeniyle gerçekleştirilemedi!..

Katliam Sonrası Feryat Bunlar Çocuk 01:22

Katliam Sonrası Feryat Bunlar Çocuk

Suriye'de katliam devam ediyor. Esed rejimi ve Rus uçakları, Halep'e bağlı Etarib ve Şam'a bağlı Doğu Guta'da 60'dan fazla yakın sivili katletti. Şam'a bağlı Hamorieh köyünde 120 yetim çocuğun okuduğu bir anaokulu vuruld..

Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film 07:24

Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film

Bu ödüllü kısa filmde, Doğu Anadolu'nun ücra dağ köylerinde yaşayan bir çocuğun günlük yaşantısını izleyeceksiniz. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmanın Yeni Gözü: 'Takbul' 01:50

Jandarmanın Yeni Gözü: 'Takbul'

Güvenlik hizmetleri için üretilen ve takbul olarak adlandırılan gözlük, jandarma ekiplerince Bodrum ilçesinde yol uygulamasında kullanılmaya başlandı.Simülasyon Bilim ve Teknolojileri (SimBT) şirketince üretilen gözlük..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları 03:08

Erdoğan Ve Yıldırım'dan Net Kudüs Mesajları

AK Parti Karaman İl Başkanlığının 6. Olağan kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son FETÖ'cü de hesap verene kadar bu katil sürüsü örgütün peşinde olacaklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ise Çankırı'daydı. P..

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale 00:47

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale

İsrail polisi, Doğu Kudüs'te Filistin bayrağı açarak gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti. Ellerindeki Filistin bayraklarını sallayan çocukların üzerine ses bombası atan İsrail polisi, halkın elindeki bayrakla..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama 01:00

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama

Suudi Arabistan'da bir tartışma programında Orta Doğu'nun gidişatı konuşulurken konu Osmanlı-Türkiye ve Fahrettin Paşa'ya geldi. Medine'nin koruyucusu Fahrettin Paşa'ya ilişkin BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımı hatırlat..

Mers Nasıl Bir Hastalıktır 00:47

Mers Nasıl Bir Hastalıktır

MERS'in açılımı, 'Middle East Respiratory Syndrome'dur. Orta Doğu'da görülen solunum tablosu anlamını taşır. MERS, esas olarak solunum sıkıntılarıyla kendini gösteren bir hastalıktır. Etkeni, soğuk algınlığı virüsünün bi..

  • NABIZ tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Mers Virüsü En Çok Hangi Bölgelerde Görülür 01:00

Mers Virüsü En Çok Hangi Bölgelerde Görülür

MERS virüsü en çok Orta Doğu'da görülüyor. Özellikle Suudi Arabistan'ın her bölgesinde rastlanabileceğini gösteren vaka örnekleri mevcut...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağaca Halay Çektiren Dayı 00:13

Ağaca Halay Çektiren Dayı

Doğu yöremizde yapılan bir düğünde halay çekildiği esnada halayın başında olan dayı önüne çıkan ağaca da halay çektirmiş..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Virginia'da Binlerce Balığın Donarak Ölmesi 00:10

Virginia'da Binlerce Balığın Donarak Ölmesi

ABD'nin Virginia eyaletinin doğu bölümünde etkisini gösteren aşırı soğuk ve fırtına sonra ölen balıkların amatör kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saçı ve Ayakkabısı İle Saz Çalan Çılgın Müzisyen 02:19

Saçı ve Ayakkabısı İle Saz Çalan Çılgın Müzisyen

Müzik piyasasında Çılgın Serkan olarak tanınan doğu bölgesi düğünlerinin aranan ismi bu müzisyen değişik şekillerde saz çalma hareketleri ile meşhur..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi 00:30

Turkish Cargo’dan Tayvan’a tarifeli kargo seferi

Geçtiğimiz günlerde filosuna uzun menzilli ve yüksek kargo kapasitesine sahip iki uçak dahil eden Turkish Cargo, Uzak Doğu Asya ülkesi Tayvan’a tarifeli kargo seferi başlattı...

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Denizi Olmayan Kent Yıllık 4,7 Bin Ton Balık Üretiyor 01:34

Denizi Olmayan Kent Yıllık 4,7 Bin Ton Balık Üretiyor

Doğu Karadeniz'in denize kıyısı olmayan kenti Gümüşhane'de, zengin dere yatakları ve enerji için kurulan barajlardaki 38 tesiste her yıl ortalama 4 bin 675 ton alabalık üretiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..