#Dogum gunun kutlu olsun

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses  Doldur Meyhaneci 06:16

Adnan Şenses Doldur Meyhaneci

İçelim arkadaş benim derdim çok, İçelim arkadaş derdime çare yok İçelim arkadaş bu gün keyfim yok. İçelim arkadaş tadım tuzum yok. Dostlar acı söyler, düşmanlar sevine dursun Bir büyük içtim ben, şifalar olsun Mez..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın 03:53

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın Albüm Adı : Dönersen Islık Çal Gönderen : genccevher Akşam olur karanlığa kalırsın (2x) Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin öldürdün beni Derin deri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi 04:40

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi

Yogurtlu bugdayli nohutlu corba tarifi 1tas haşlanmış nohut 1tas haşlanmış buğday 1kase yoğurt 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı dolusu un 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu Kuru nane yeteri kadar tuz ..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..