#Dogum gunun kutlu olsun

Kutlamayı Patlangaçla Mahveden Denyo Öğrenci 00:18

Kutlamayı Patlangaçla Mahveden Denyo Öğrenci

Öğrenciler doğum günü olan öğretmenlerine küçük bir sürpriz hazırlamak istemiş. Ancak içlerinden biri konfetiyi öğretmeninin yüzüne patlatmış. Büyük ihtimalle bu sene sınıf tekrarı yapacaktır...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe İmzalı Rap Şarkısı Geliyor 04:24

Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe İmzalı Rap Şarkısı Geliyor

Serdar Ortaç Hadise'nin doğum gününe daha öncede kameralara yakalandığı Leman Hanım'la katıldı! Leman Hanım için ne dedi? Yıldız Tilbe imzalı rap şarkısı çıkarmaya hazırlanan Serdar Ortaç şarkının bir kısmını okudu!..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşeyi paramla alırım diyor. 00:54

Ben Donald Trump Amerika Birleşik Devletleri başkanı: param var, herşe

Donald John Trump, Amerikalı iş adamı, siyasetçi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin günümüzdeki başkanı. Doğum tarihi: 14 Haziran 1946 (73 yıl yaşında), Jamaica Hospital Medical Center, New York, ABD Boy: 1,9 m Parti: C..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

Sahte Kazı Kazan ile Fena Şakalanan Eleman 01:13

Sahte Kazı Kazan ile Fena Şakalanan Eleman

Doğum gününde arkadaşları tarafından kötü bir şakaya maruz kalan eleman , arkadaşları tarafından verilen sahte kazı kazandan çıkan ikramiyeyi gerçek sanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yaptı 00:47

Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yaptı

Rusya’da yeni doğum yapan anne aslan 2 yavrusunu terk edince, hayvanat bahçesindeki köpek aslan yavrularını emzirmeye başladı...

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

Hatunun Konfeti ile İmtihanı 00:23

Hatunun Konfeti ile İmtihanı

Arkadaşının doğum günü partisine katılan hatun sıra konfeti patlatmaya gelince bunu başaramamış. Konfetiyi bir türlü patlatamayan hatunun o anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık 00:07

Pasta Şakasını Beklemeyen Ufaklık

Doğum günlerinde yeni yaşına giren kişinin suratını yaş pastaya vurmasıyla biten pasta şakasının yapılmasını beklemeyen ufaklık kendi işini kendi görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye sanat güneşini andı 01:47

Türkiye sanat güneşini andı

BUGÜN TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ SESİ, SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'İN DOĞUM GÜNÜ. 24 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMASA 89 YAŞINDA OLACAKTI. TÜRKİYE PAŞASINI YİNE ŞARKILARLA, ŞİİRLERLE, ALKIŞLARLA ANDI.....

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi 02:43

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi

YİNE BİR KADIN, YİNE YİTİP GİDEN BİR HAYAT... 6 AY ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI KOCASINI AFFEDEN 29 YAŞINDAKİ KADIN, O MERHAMETİNİN BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ... KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE VAHŞİCE KATLEDİLDİ.....

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın 00:07

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın

Doğum günü kutlamasında pastası üzerindeki mumları pandemiden dolayı üflemek istemeyen kadın, mumları söndürmek için yumruk kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

Yine estetik operasyon faciası! 02:05

Yine estetik operasyon faciası!

'KARNIMDA SANKİ BİR ŞEY PATLAMIŞ GİBİ'... BU SÖZLER DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULMAK İSTERKEN,, BİN PİŞMAN OLAN BİR KADINA AİT... İDDİAYA GÖRE, GEÇİRDİĞİ ESTETİK OPERASYON FACİAYLA BİTTİ. KARNINDA DELİK OLUŞAN KADIN, ÜZÜNTÜD..