#Dogum gunun kutlu olsun

Koşu Bandında Koşmayı Eğlenceli Hale Getirmek 00:59

Koşu Bandında Koşmayı Eğlenceli Hale Getirmek

Bildiğiniz gibi kardiyo denince akla koşu bandı koşuları gelir. İklim koşulları ne olursa olsun, koşu bandında koşmak birçok kişinin tercihidir. Fakat kapalı bir ortamda koşu bandında koşmak bazı kişiler için sıkıcı olab..

  • JokerS tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie 01:29

SWORD MASTER Trailer (2017) Martial Arts Movie

Hong Kong sinema devleri Derek Yee ve Tsui Hark katılmak kuvvetleri Bu 3D dövüş sanatları epik, yaklaşık onun beceri peşindeyim bir elit kılıç ve ne pahasına olursa olsun onun yerini almaya amaçlayan bir meydan içinde...

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaşınan Sarhoşu Tek Yumrukta Kaşıyan Genç 00:42

Kaşınan Sarhoşu Tek Yumrukta Kaşıyan Genç

Gün geçmiyor ki güvenlik kameralarına iyilik melekleri takılmasın. Bir sıkımlık canı olan sarhoş gence ben bile vursam yığarmışım yere ama adam iki kişiye dalmaya çalışıyor valla helal olsun inanmış..

  • JokerS tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl Sevgilisi Otilia'ya Aşkını Böyle Haykırdı!! 03:28

Sinan Akçıl Sevgilisi Otilia'ya Aşkını Böyle Haykırdı!!

Sinan Akçil'i Rumen sevgilisi Otilia konserinde biran olsun yalnız bırakmadı.Hayranlarıyla resim çektiren ünlü popçu yüksek sesle haykırarak Seni seviyorum diye bağırdı.Knder sırasında Otilia sevgilisinin konserini nefe..

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Sedece Zenginlerin Kalabileceği 10 Modern Hapishane 04:36

Sedece Zenginlerin Kalabileceği 10 Modern Hapishane

Parayı veren düdüğü çalarmış, ifadesinin ne kadar doğru bir deyim olduğunun kanıtı olan bu videomuz da, para nerde olursa olsun suçlu bile olsanız,size istenilen rahatlığı ve konforu sunuyor.İzledikçe şaşıracağınız sıra..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Powerpuff Girls Profesör Koruma Altında 02:20

Powerpuff Girls Profesör Koruma Altında

!! Kanalımıza Hoşgeldiniz !! Kızlar ne pahasına olursa olsun profesörü koruma altına almaya karar veriyor...

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Dünya'nın En Eski Yoga Öğretmeni: Tao Porchon-Lynch 01:32

Dünya'nın En Eski Yoga Öğretmeni: Tao Porchon-Lynch

98 yaşındaki Tao Porchon-Lynch, 75 yıldır insanlara yoga öğretebilmek için her sabah saat 5'te uyanıyor. Her şey mümkün, hiçbir şey imkansız değil. Her sabah uyandığınızda bugün hayatımın en güzel günü olacak deyin ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Kut  Benimle Oynama 04:16

Burak Kut Benimle Oynama

Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gözledim O sımsıcak bakan gözleri özledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda Bin korku sarar seni..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

En İyi Futbol Çalımları 2017 08:02

En İyi Futbol Çalımları 2017

Futbolu güzelleştiren hareketlerin başında gelir güzel çalımlar. Hem rakibini hem seyircileri şaşırtır. Hangi futbolcu olursa olsun alkışlanır. 2017 yılında yeşil sahalarda kameralara yansıyan futbol ustalarından en iyi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Zula Oynuyoruz Ep (40) İyi Seyirler 05:05

Zula Oynuyoruz Ep (40) İyi Seyirler

Merhaba uzun zamandan sonra zula videosu geldi vatana millete hayırlı olsun iyi seyirler kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın..

Kalp Hastalıklarından Anlamam Ayhan Işık 00:37

Kalp Hastalıklarından Anlamam Ayhan Işık

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Yağmurun Elleri 04:04

Yağmurun Elleri

Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsun Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile ..

Helal Sana be , Komodinin Üzerinden Düşen 11 Aylık Kardeşini Havada Yakalayan Çocuk 00:28

Helal Sana be , Komodinin Üzerinden Düşen 11 Aylık Kardeşini Havada Ya

11 aylık çocuğunu komodinin üzerine koyan anne Tila Levi arkasını döndüğü sırada korkunç bir kaza gerçekleşmek üzereydi. Annesinin arkasını dönmesinden sonra yerinden hareket eden ufaklık boşluğa doğru düştüğü sırada sup..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz 04:09

Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz

Bugün biz meyve salatası yapacağız. Onun için muz, karpuz, üzüm, kivi, armut, portakal ve kiraz kullanacağız. Bizim salatımızın tadına bakmak ister misiniz? Afiyet olsun!..