#Dogum gunun kutlu olsun

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı 00:35

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir evin arka bahçesinde gezinen yılan, deyim yerindeyse ölümden döndü. Piton türü yılan, evin arka bahçesinde bulduğu tenis topunu yemek sandı ve yedi. Sonrasında tabii ortaya ilgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Yalancı Mantı Tarifi 02:24

Yalancı Mantı Tarifi

Mantının zahmetli açılan yufkasından, haşlamasına kadar süreç bizim gözlerimiz de büyüdüyse bir de canınız mantı çektiyse ne yapmalıyız? Tabi ki de yalancı mantı yapmalıyız. Hazır yufkadan çıtır çıtır fırında çabucak haz..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Peynirli Kolay Gözleme 01:06

Peynirli Kolay Gözleme

Hamurla uğraşmadan, kolayca incecik yufkadan gözleme hazırlamak isteyenlere bu tarifimizi çok beğenecekler. Kahvaltı masalarınızda, veya misafirlerinize lezzetli sıcacık peynirli kolay gözleme tarifi hazırlayabilirsiniz...

Sosyete Köftesi Tarifi  Bulgur Köftesi 02:53

Sosyete Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere doyurucu, besleyici, misafirlerinizin iştahla yiyeceği sosyete köftesinin tarifini vereceğiz. Bulgurla yapılan bu köfte, mercimek ve nohutla zenginleştirilmiştir. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edildikten ..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı 01:45

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı

Hanımlar bugün sizlere çıtır çıtır, pratik milföy hamurundan patates mantısı tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. Ağızda dağılan, az malzemelerle hazırlayabileceğiniz kolay mantı tarifimizi beğeneceğinize eminiz. Mis..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba 01:34

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba

Tam bir kış çorbası olan sıcacık, şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. İçinizi ısıtacak şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bizler çok beğendik. Çocuklarınıza bile hazırlayabileceğiniz lezz..