#Dogum günü

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Kudüs’teki orman yangınında 25 bin dönüm alan kül oldu 02:18

Kudüs’teki orman yangınında 25 bin dönüm alan kül oldu

İsrail işgali altındaki Kudüs’teki dağlık bölgede geçtiğimiz pazar günü çıkan yangında şu ana kadar 25 bin dönüm alan küle döndü...

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Ferhan Şensoy’a veda 03:46

Ferhan Şensoy’a veda

Geçtiğimiz salı günü hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı. Şensoy için Ses Tiyatrosu'nda tören düzenlendi. Sanatçının cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan ikindi namazına müteakiben Zin..

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Kadınlar ne istemez- 02:04

Kadınlar ne istemez-

BUGÜN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ .. KADINLARIN HAYATIN HER ALANINDA VE ERKEKLERLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLDUĞU, HER TÜRLÜ ŞİDDETİN ORTADAN KALKTIĞI, KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULDUĞU, ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLERİN OLMADIĞI..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ- 02:48

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Türk kadınlarının sorunlarından bahseden Akşener, İstanbul Sözleşmesi derhal imzalanmalıdır dedi...

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var 02:30

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var

SAVAŞIN 36. GÜNÜ GERİDE KALDI. RUSYA SALDIRILARINI KIRIM VE DONBAS ARASINDAKİ STRATEJİK MARİUPOL KENTİNE YOĞUNLAŞTIRDI. KENTİN DIŞ MAHALLELERİNDE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMADI, BİNALAR HARABEYE DÖNDÜ...

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk 12:27

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk

Kehribar ve Boncuk önceki gün çok oyun oynadıklarından tüm günü uyuyarak geçirmiş ve postacının staj mektubunu kaçırmışlardır. Vakurvrak bunu öğrenince çok sinirlenir ve keçilere bir ceza verir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 295 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kuzu Kuzu Dansıyla Alkışı Hak Eden Amca 00:27

Kuzu Kuzu Dansıyla Alkışı Hak Eden Amca

Düğün günü sahne hazırlığı yapan müzisyenler Tarkan'ın Kuzu Kuzu şarkısını çalmış. Bir amca bu şarkıya müthiş dansıyla eşlik etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali 02:20

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenerek, Suriye'ye yeni operasyon sinyali verdi. Başkan Erdoğan, Perşembe günü yapılacak Milli Güvenlik Kurulu'na işaret ederek yeni kararların alına..

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Asgari Ücretin Kaderi- En Az Kaç Bin Lira Olmalı 04:16

Asgari Ücretin Kaderi- En Az Kaç Bin Lira Olmalı

Asgari ücrete temmuzda ara zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret tespit komisyonunun çalışmalarını haftasonuna kadar tamamlayacağını açıkladı. Komisyon ilk toplantısını çarşamba günü saat 14'te yapacak...

15 Temmuz destanının 6. yılında milyonlar meydanlara indi 04:42

15 Temmuz destanının 6. yılında milyonlar meydanlara indi

Meydanlar tıpkı 15 Temmuz 2016 günü olduğu gibi dün de hınca hınç doluydu. Milyonlar demokrasi için tek yürek oldu, meydanlar doldu taştı...

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı 03:50

Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı

Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı...

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

BÖĞÜRTLEN YİYİP SU İÇEREK HAYATTA KALDI! 03:33

BÖĞÜRTLEN YİYİP SU İÇEREK HAYATTA KALDI!

Kurban Bayramı'nın son günü ailesi ile birlikte gittiği Çamlıkköy Tabiat Parkı'nda kaybolan 20 yaşındaki Şehmus Ele bulundu...

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..