#Dogum günü

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Aşk Tazelediler 11:19

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Aşk Tazelediler

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'da aşk tazeledi. Bir kaç gün önce doğum gününü Kenan İmirzalıoğlu'nun çekimleri dolayısıyla tek kutlayan güzel oyuncu Sinem Kobal'a eşi Kenan İmirzalıoğlu'dan doğum günü süprizi B..

  • ANKA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada 01:20

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada

Şanlıurfa'da tarihi kalede doğum günü selfiesi çekmek isteyen şahsın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihi Şanlıurfa kalesine çıkıp selfie çekmek isterken düşerek hayatını ka..

Selin imer’in O Hareketi İddiaları Güçlendirdi 00:57

Selin imer’in O Hareketi İddiaları Güçlendirdi

Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer önceki akşam, objektiflere yansıdı. Ceceli, “Kardeşimin nişanı vardı onun için geldik aynı zamanda Selin’in de doğum günü.” diyerek gazetecilerle sohbet etti. İmer’in kabanıyla karnını ka..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serdar Ortaç Mekan Çıkışında Neler Söyledi 00:36

Serdar Ortaç Mekan Çıkışında Neler Söyledi

Serdar Ortaç, Serkan Kaya'nın Eşinin Doğum Günü Partisinin Çıkışında Uçankuş Muhabirlerine Röportaj Verdi...

  • BETA tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fettah Can'ın Eşine İnanılmaz Hediyesi Ne 03:04

Fettah Can'ın Eşine İnanılmaz Hediyesi Ne

Şarkıcı Fettah Can Ve Eşi Cansu Kurtçu Oğuzhan Koç’un Harbiye Açık Hava’da Verdiği Konser Öncesi Görüntülendi. Doğum Günü Olduğunu Söyleyen Kurtçu'ya Eşi Fettah Can Ne Hediye Aldı? Evlilik Yıl Dönümleri Ve Doğum Günler..

  • BETA tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu 00:46

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu

Bahçelievler’de polis olma hayali olan engelli çocuk, doğum gününü mahalle muhtarının girişimleri sayesinde görevi başındaki polis abileriyle birlikte kutladı. Polis aracına binerek hayalini gerçekleştiren engelli çocuğu..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Şahin K'nın Dünya Kaykay Gününü Kutlaması 00:22

Şahin K'nın Dünya Kaykay Gününü Kutlaması

21 Haziran, yılın en uzun günü. Aynı zamanda dünya üzerinde milyonlarca kaykaycının sokaklara döküldüğü ve hava kararıncaya kadar parklarda doyasıya kutlama Dünya Kaykay Günü. Şahin K'da bu günü unutmayıp kaykaycı arkada..

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı 00:57

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da Anneler Günü sürprizi herkesi duygulandırıyor. Anneler Günü gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor! Anneler Günü'nün yaklaşm..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Peçete İle Mum Kaplama-Dıy 05:28

Peçete İle Mum Kaplama-Dıy

DIY - MUMA PEÇETE DEKUPAJI NASIL YAPILIR - HOW TO MAKE DECOUPAGE CANDLES: SIRADAN BİR MUMU, BİR PEÇETE YARDIMIYLA ÇOK ŞIK DEKORATİF HALE GETİREBİLİRSİNİZ. EVİNİZİN, ODANIZIN DEKORASYONUNU SIRADAN MUMLARI DEKORATİF PEÇETE..

  • Kadınca tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 12. Bölüm - Saf Mısınız Siz 08:25

Jet Sosyete 12. Bölüm - Saf Mısınız Siz

Jet Sosyete’de Anneler Günü Telaşı! Gizem’in düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil eylem planına geçecek. İlayda, Gizem’i sevdiğine inandırmak için her yolu deneyecek! Alara’nın doğu..