#Dogum günü

Take Two 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:29

Take Two 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Take Two 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Temmuz Perşembe Günü ABC'de Take Two 1x07 Promo/Preview About Last Night Take Two Season 1 Episode 7 Promo Take Two 1x07 Promo About Last Night (HD) #Tak..

Shooter 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:20

Shooter 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Shooter 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Ağustos Perşembe Günü USA'da Network'da Shooter 3x08 Promo/Preview The Red Badge Shooter Season 3 Episode 8 Promo Shooter 3x08 Promo The Red Badge (HD) #S..

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996 02:14

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996

(22 Ocak 1996) HİKAYE Üst düzey Avrupalı gözlemciler Cumartesi günü yapılacak tarihi seçimleri görüşmek üzere 22/1 Pazartesi günü Doğu Kudüs'teki tartışmalı Şark Evinde Filistinli yetkililerle bir araya geldiler. İspanya..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Martin Garrix - Animals 03:11

Martin Garrix - Animals

Sanatçı: Martin Garrix Albüm: Animals Çıkış tarihi: 2013 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Dans/Elektronik, Pop Martijn Gerard Garritsen veya sahne adıyla Martin Garrix, Hollandalı ..

Sami Yusuf  Ya Mustafa 05:39

Sami Yusuf Ya Mustafa

Sami Yusuf Ya Mustafa Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tah..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - My Ummah 03:48

Sami Yusuf - My Ummah

Sami Yusuf - My Ummah Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tahr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video 04:18

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra 02:25

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelen..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir 04:38

Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir

Mevlananın Eşine Yazdığı Şiir Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, şâir düşünce adamı ve mutasavvıf. Tasavvufta Mevlevî yolunun öncüsüdür. Mevlana portresini ve Mevlana Türbesini ilk defa yaptıran Prenses Gürcü Hatun ile yakın do..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı Neden Mi Bağrına Bastı İzle Gör 23:20

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı Neden Mi Bağrına Bastı İzle Gör

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı neden mi bağrına bastı İzle gör Sen Halksın, Yaşayacaksın! Ali Gaffar Okkan Belgeseli Doğum Tarihi: 24.02.1952-Ölümsüzlük Tarihi:24.01.2001..

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı) 12:03

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı)

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı) Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası 09:57

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Hayko Cepkin Demedim Mi 05:10

Hayko Cepkin Demedim Mi

Hayko Cepkin Demedim Mi Hayko Cepkin'in Ramazan ayında seslendirdiği ilahi Hayko Cepkin, Ermeni asıllı Türk besteci, şarkıcı ve piyanist. Vikipedi Doğum: 11 Mart 1978 (38 yaşında), İstanbul Filmler ve TV şovları: Extr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik 03:49

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenleri..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca 10:54

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca www.cubbeliahmethoca.tv cubbeliahmethocatv Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bul..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstersen Yatakta İstersen Ayakta  Komik  Cübbeli Ahmet Hoca 02:15

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse 02:24

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce