#Dogum günü

Agents of SHIELD 5. Sezon 2. Fragmanı 01:00

Agents of SHIELD 5. Sezon 2. Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 1 Aralık Cuma Günü Başlıyor...

Yılbaşı İçin Hazırlanan Kola 00:21

Yılbaşı İçin Hazırlanan Kola

Yılbaşı günü için hazırlana muhteşem kola sürprizini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar 06:09

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar

Şanlıurfa’da cumartesi günü sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı kaza sonrası vatandaşlar lastik yakıp yolu trafiğe kapattı. Olay yeri..

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph 03:19

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph

British gardener Kevin Nicks has smashed through his official record for the world’s fastest shed - by reaching a top speed of 96.8mph. The 52 year-old, from Chipping-Norton in Oxfordshire, surpassed his previous record ..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Katalonya Krizi AB Zirvesine Gölge Düşürdü 01:58

Katalonya Krizi AB Zirvesine Gölge Düşürdü

AB devlet ve hükümet başkanları Brüksel'de toplandı. Avrupa Birliği liderler zirvesinin gündeminde Türkiye de bulunuyorAvrupa Birliği liderler zirvesi Katalonya krizinin gölgesinde yapılıyor. Madrid Katalonya’nın özerkli..

Unutursun Unutursun 03:37

Unutursun Unutursun

Unutursun Şarkı Sözleri: Yarından haber yok dün bitti Saatler son günü çalıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Düğümlendi derken söz bitti Vagonlar bir dolup bir boşadı Kuruyan gözlerim yine yaşardı Sarardı sırayla foto..

Nashville 6. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Nashville 6. Sezon Tanıtım Fragmanı

Nashville 6. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 4 Ocak Perşembe Günü Başlıyor...

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi 00:38

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi

İngiliz sürücü Daniel Hegarty, cumartesi günü motosiklet yarışında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybetti. Topgun Racing Honda sürücüsü kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından..

Ahmet Çakar'ın Hakan Hepcan'dan Helallik İstemesi 01:46

Ahmet Çakar'ın Hakan Hepcan'dan Helallik İstemesi

20 Kasım 2017 günü Derin Futbol programında Ahmet Çakar'ın daha önceden hakkında kötü sözler sarfettiği Hakan Hepcan'dan helallik istemesini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Necmettin Öğretmensiz 24 Kasım Hüzünlü Geçecek 02:01

Necmettin Öğretmensiz 24 Kasım Hüzünlü Geçecek

Tunceli'de, terör örgütü PKK üyelerince kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın ailesinin evlatlarına duyduğu özlem dinmiyor...

Apple'dan iPhone X ve AirPods'un Başrolde Olduğu Sanatsal Reklam Filmi 01:40

Apple'dan iPhone X ve AirPods'un Başrolde Olduğu Sanatsal Reklam Filmi

Apple, Sam Smith’in Palace şarkısı eşliğinde sanatsal bir reklam filmi yayınladı. Şükran Günü için hazırlanan reklam filmi Holiday başlığıyla yayınlanırken reklamda iPhone X ve AirPods yer alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Suriye Arap Ordusu, Golan Tepeleri Yakınlarındaki Alanlarda Tekrar Aldı 00:35

Suriye Arap Ordusu, Golan Tepeleri Yakınlarındaki Alanlarda Tekrar Ald

Suriye Arap Ordusu (SAO), Salı günü İsrail kontrolündeki Golan Tepeleri yakınlarında Şam'ın 77 km kadar güneydoğusundaki El-Quneitra eyaletindeki militanlara karşı ilerleme kaydetti. SAO operasyonu, Suriye ile İsrail ara..

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor 02:11

Pakistan'da Seçim Yasasında Değişiklik Protesto Ediliyor

Pakistan'da polis, mahkeme tarafından iptal edilen seçim yasasındaki değişikliği protesto eden göstericilere operasyon düzenledi.Cumartesi günü polise yapılan baskınlara rağmen protestocular, Pakistan'ın başkenti İslamab..

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel  Dombıra Marşı 02:58

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel Dombıra Marşı

Bosna Hersek'te 1943'ten bu yana kutlanan 25 Kasım Devlet Günü için Dombra'nın Türkiye yorumu ile Bosna Marşı hazırlandı. Dombra ezgili Bosna Marşı'nın sözleri; Boşnak hürriyetinin şövalyeleri. Yemin ediyoruz köle olma..

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı 01:33

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında anlamlı bir video hazırladı. #CinsVarCinsVar isimli kampanyada doğal yaşamdan ilham alınarak hazırlanan ve doğadaki erkek..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı 00:28

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı

Çin'de sirkten kaçan bir kaplan 2 çocuğu yaraladı. Cumartesi günü öğleden sonra Çin'in Shanxi Eyaletinde bir kasabadaki sirk gösterisi sırasında kaplan kafesinden kaçarak kalabalık arasına daldı. Yerel yetkililere göre k..

Tarihe Geçmek İstemeyen Hava Trafik Kontrolü 01:53

Tarihe Geçmek İstemeyen Hava Trafik Kontrolü

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pazar günü Anadolujet’e ait uçağın kabin basıncı arızası nedeniyle acil iniş deklare etmesinin ardından kule ile yerde kalkış için bekleyen bir pilot arasında geçen ilginç konuşmalar..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı 01:13

Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in boşanma davası bir ay daha erteleniyor ve bu süreçte tekrar aynı evde kalmaya başlıyorlar! Haluk ve Meltem yeniden bir araya gelerek, evliliklerine bir şa..

Kastamonu’da Bir Konak Çıkan Yangında Kullanılamaz Hale Geldi 02:34

Kastamonu’da Bir Konak Çıkan Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

Kastamonu’da elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında üç katlı bir konak, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle 6 kişilik aile kış günü evsiz kaldı...