#Dolu kadehi ters tut beni yordun müzik dinle

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkılar #mixtapemüzik  #hayalperest 02:50

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkıla

Mixtape Listesi Orjinal Müzikleri 0:00 Hayalperest - Kendine İyi Bak https://youtu.be/6brcZ6HemU4 0:16 Hayalperest - Makale https://youtu.be/0eZCbUU_lx0 0:33 Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da https://youtu.be/bXAZhZA..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Müslüm Gürses - Sorma 03:11

Müslüm Gürses - Sorma

Müslüm Gürses - Sorma Dinle Şarkı Sözleri : Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit Okan - Oy Gelin 04:56

Yiğit Okan - Oy Gelin

Yiğit Okan - Oy Gelin Dinle/İzle Oy Gelin şarkı sözleri ile Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Ödürdün beni Ellerin elime deydiği zaman İster ölüm olsun ist..

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı 04:00

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı Dinle sözler Sevdim saydım uzattım elimi tutanım olmadı , düştüm hapistim kölesi oldum sahibim olmadı , kordum ateştim dokundum tenine yananım olmadı .. Biri , beni benimle bırakmasaydı ..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Şeyma Korkmaz Sevgilisiyle Görüntülendi 04:40

Şeyma Korkmaz Sevgilisiyle Görüntülendi

Beni Affet dizisi oyuncusu Şeyda Korkmaz kendisinden 18 yaş büyük sevgilisiyle aşk dolu paylaşımları sosyal medyada rekor kırdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Melek Yüzlüm 04:04

Gökhan Güney Melek Yüzlüm

saclarinda yeller eser gözlerin dünyadan güzel gülyapragi sana benzer benim güzel melek yüzlüm bin selam sana kalbimden adim düsmesin dilinden beni sevda ülkesinden kovma sakin melek yüzlüm gelsin bu öfkenin so..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..