#Dolu kadehi ters tut Çöpçatan müzik dinle

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Müslüm Gürses - Denedim 04:41

Müslüm Gürses - Denedim

Müslüm Gürses - Denedim Dinle Şarkı Sözleri : gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim ..

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Nefes - Dandini Dandini 03:52

Nefes - Dandini Dandini

Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Açarım sayfayı alırı..

Rafet El Roman - Bağışla Beni 04:30

Rafet El Roman - Bağışla Beni

Söz: Barış Ateş Müzik: Barış Ateş Aranje: Steffen Müller Yönetmen: Rafet El Roman Bağışla Beni şarkı sözleri ile Bağışla beni, bağışla kırdım seni Yine ilk gün ki gibi, tut ellerimi sar beni Bağışla beni, bağışla..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Rafet El Roman - Hop Vatandaş 03:36

Rafet El Roman - Hop Vatandaş

Rafet El Roman - Hop Vatandaş dinle Zampara nuri, imam mustafa Deli remzi, kel niyazi Parti kurmuslar Köy sehir gezip, atip tutmuslar Bizi seçin bize verin Görün demisler Köprü yapacaz yollar yapacaz Is verecez daha nel..

  • Candy tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür 04:25

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür

Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar kopar..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Zehir Oluyor Geceler 03:59

Ebru Yaşar Zehir Oluyor Geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma (x2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum S..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

Kool Savas - Azad - Guck My Man 03:30

Kool Savas - Azad - Guck My Man

Şarkı Sözleri: Dieser Beat is pures Glück, S Dieser Beat is pures Glück, S Clap, clap, clap, clap, clap Frankfurt, Hamburg, Berlin, Stuttgart, Deutschland Let's go, sag! [Hook: Kool Savas] Guck, my Man Guck, dieser Sh..

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce