#Dolu kadehi ters tut Çöpçatan müzik dinle

Yulaflı Muhallebi Tarifi 10:28

Yulaflı Muhallebi Tarifi

3 çorba kaşığı yulaf 1 bardak(320 ml) süt 1 dolu çorba kaşığı bal 1 adet kuru incir 1 avuçtan biraz az fındık 3 çorba kaşığı yulaf ezmesini mutfak robotunda iyice un gibi olana dek çekin. Bu sırada sos tenceresine 1 bard..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 02:07

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya ar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman

Sofia görme engelli bir piyanisttir. Günün birinde evinin üst katında gerçekleşen bir arbedeyi işitir ve ertesi gün üst komşusu Veronique'in öldüğünü öğrenir. Bu istemsiz tanıklık onu Londra'nın suçlarla dolu yeraltı dün..

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim 03:12

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim

Dursun geceler aaah olmasın sabahlar Gözlerim senle açılmıyorsa… Yansın yeryüzü, ters dönsün gökyüzü Umrumda değil bu gece Belki az sevdik belki yalandı Belki de bu bitirdi bizi aaaahh Yalaaanmış, değiiilmiş Ne farkede..

Ceylan - Zeyno 03:16

Ceylan - Zeyno

Fincanı ters yatırdım Urfa'lı Zeyno Kahve falan baktırdim Antep'li Zeyno Seni alıram diye Urfa'lı Zeyno Nişan yüzüğüm yaptırdım Mardin'li Zeyno Seni alıram diye Antep'li Zeyno Nişan yüzüğüm yaptırdım Mardin'li Zey..

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni) 04:56

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni)

Hakkı Bulut - A Şarkı Sözleri Tertemiz duygularla Seni sevdiğim için Bana küylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Yalan yeminle aldatıp İhanet etmediğim için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Gece-Derbeder 04:04

Gece-Derbeder

Korkma buda geçer Bırak bizim adımız derbeder olsun Gün olur devran döner Şimdilik adımız derbeder olsun oh oh ohh... Gözlerimi unuttum sende oh oh ohh... Çok gittin biraz gelsene Hayat bu işte bazen, çıkar rayı..

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..