#Dolu kadehi ters tut Çöpçatan müzik dinle

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray 03:47

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray

Anlayana Hatırla umudumuz vardı Kalbimi yeminlerin sardı Sözlerini ihanet çaldı Bak geriye dedikodu kaldı Zorlama zamanın doldu Yalanlarına kalbim doydu Eskı değerler kayıp oldu Nerde durduğun beli oldu O yetmiy..

Leşa - Yoluma Çıkmayın 03:05

Leşa - Yoluma Çıkmayın

Yoluma Çıkmayın şarkı sözleri ile Yine geriden başladım Yetişmek için çok uğraştım Herkesi solladım Yalanlarla dolu bu dünya da Doğruyu bulamadım Kapı kapı dolaştım Herkes sırtını döndü Bu taşınmaz bir yüktü Bizi yol..

Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Saudade - Sen Gibi 02:57

Saudade - Sen Gibi

sözler uzak yollar, özlemler sensiz geçen geceler soğuk odamda özlemden kareler kim bilir neden gidiyor boşluğa doğru sen gibi dumanlar uçup gidiyor gökyüzüne kaçıp sen gibi bitmez gece doğmaz güneş kalbim dolu esefle ..

Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

Özgün - Kalbimin Her Yeri 03:23

Özgün - Kalbimin Her Yeri

Şarkı Sözleri: Bil bakalım ben kimim? Seni en çok sevecek diyelim Aç hadi gönül kapılarını Hele bi' içeri girelim Al beni bas bağrına İyi gelirim kalp ağrına Kurulup aşk sofrana Seni bi' güzel severim Ondan sonrası zate..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Asil - BENİ VUR 00:08

Asil - BENİ VUR

Söz: Asil Müzik: Burak Alkın Düzenleme: Asil, Murat Çekem Director: Said Ateş Dop: Can Dolu, GYD Asistant Director: Musap Çelik Producer: New Wave, Alper İratcı Styling & Art Director: Mel Piyale Art Asistan: Begüm Ak..

Zeynep Bastık - BİR DAHA 03:07

Zeynep Bastık - BİR DAHA

Söz & Müzik : Çağrı Telkıvıran & Oğuzhan Koç Düzenleme : Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen: Mali Ergin X Tolga Akış Yapımcı: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Dop: Can Dolu Focus: Fırat Levendo..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Yusuf Güney - Umudun Yolu 03:42

Yusuf Güney - Umudun Yolu

Yusuf Güney - Umudun Yolu dinle Şarkı Sözleri; Beni bir bırak gönlüm Kendime yetmez oldum Başımın üstünde yerine sığmaz oldum Tek sorun sende mi bende mi bilmedim Hayatım çakır olmuş Akşamdan kalmayım Aşk denilince Ses..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..