#Dolu kadehi ters tut Çöpçatan müzik dinle

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti  03:15

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti

İranlı görme engelli 11 yaşındaki Fatema Garrar, sesi ve şarkı söyleme yeteneğiyle gönülleri fethetti. Görme engelinin yanı sıra nadir görülen ve genlerden kaynaklı, kemiklerin kolayca kırılma durumu olan mermer hastalı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

Yağmurun Elleri 04:04

Yağmurun Elleri

Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsun Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile ..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzüklerin Efendisi' Müziğiyle Göz Yaşlarına Boğuldu 00:45

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzükl

36. İstanbul Film Festivali'ne British Council’ın konuğu olarak katılan İngiliz aktör Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Rock Korosu'nun konseri sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Yüzüklerin Efendisi'nde Ga..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Tarkan Beni Çok Sev-Kalp Atışı Özel Klip 04:17

Tarkan Beni Çok Sev-Kalp Atışı Özel Klip

Tarkanın çok beklenen albümünde en çok dinlenen duygusal şarkı Beni Çok Sev parçasıyla sevilen Kalp Atışı dizisinde Eylül ve Asaf'ın aşk dolu anlarını birarada derledik.Umarım beğenirsiniz.Benzer videoların gelmesi için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Hülya Avşar Sensiz Kaldım 05:27

Hülya Avşar Sensiz Kaldım

geceler karanlık kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben başbaşayım gözlerin cağırmıyor sözlerin avutmuyor kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın söyle bana sensizlik eden bu kadar zor günlerim çekilmiyor yaşamak çok ..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..