#Dolu kadehi ters tut Çöpçatan müzik dinle

Tam İsabet Hedefi Vur - Rakibini Boya 08:41

Tam İsabet Hedefi Vur - Rakibini Boya

Bu videoda konuklarımız ile çok eğlenceli bir oyun oynuyoruz. Hedefi vurunca üstten ya un ya da boyalı su ile dolu balon düşüyor...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Takımını Öve Öve Bitiremedi Öyle Bir Takım Olduk Ki 88. Bölüm Survivor 2018 02:57

Hakan Takımını Öve Öve Bitiremedi Öyle Bir Takım Olduk Ki 88. Bölüm Su

Hakan Hatipoğlu üst üste oyunlar kazanan takımı hakkında övgü dolu sözler söyledi...

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada 00:37

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada

Kemerburgaz'da 3 buçuk yaşındaki erkek çocuk, yerde emeklediği esnada annesinin kullandığı otomobilin altında kaldı. Kazada çocuğun şans eseri burnu bile kanamazken, korku dolu o anlar kameralara yansıdı...

Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Nefes Kesen Mücadele Murat Mı, Turabi Mi 91. Bölüm Survivor 2018 03:15

Nefes Kesen Mücadele Murat Mı, Turabi Mi 91. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununda karşı karşıya gelen Murat ile Turabi arasındaki mücadele nefes kesti. İşte heyecan dolu mücadelenin kazananı.....

  • BETA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 485. Bölüm Fragmanı 00:47

Arka Sokaklar 485. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 485. Bölüm Fragmanı yayında! Arka Sokaklar’da heyecan dolu bir sezon finali daha ekrana geliyor! Arka Sokaklar heyecan ve merakla beklenen sezon finali bölümüyle 22 Haziran Cuma Kanal D’de!..

Ağzında Emziği Olan Çocuğun Eline Silah Vererek Ateş Ettiren Maganda Baba 00:43

Ağzında Emziği Olan Çocuğun Eline Silah Vererek Ateş Ettiren Maganda B

Trabzon'da kaydedilen görüntülerde bir baba küçücük çocuğunun eline silah verdi. Silahı da birlikte ateşleyen baba oğul korku dolu anlar yaşatırken görüntüler de tepki çekti...

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak 00:39

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Dvorets Sporta istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen yolcular, raylara yatan gençleri görünce dondu kaldı. Tam tren gelmeden önce raylara yatan iki genç korku dolu anların..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Adam Hız Trenine Bindiğine Pişman Oldu Kimse Cesaret Edemez 03:57

Bu Adam Hız Trenine Bindiğine Pişman Oldu Kimse Cesaret Edemez

Roller Coaster ve Eğlence Dolu Zor Anlar . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Patlayan Trafo Korkuttu 00:22

Patlayan Trafo Korkuttu

Bursa’da bomba gibi patlayan trafo vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Vatandaş o anları saniye saniye cep telefonu kameralarına kaydetti...

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi 00:34

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi

Bitlis'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek'in cenaze töreninde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, aşırı sıcaktan terleyen ve gözyaşı döken şehit babasının terini ve gözyaşlarını sildi. İşte o duygu d..

Doluya Meydan Okuyan Karton Adam 01:53

Doluya Meydan Okuyan Karton Adam

Sosyal medyada çok konuşulan Karton Adam Show Haber'e konuştu. Doluyla ilgili birçok paylaşım yapıldı ama hiçbiri Karton Adam'ın fotoğrafları kadar konuşulmadı. Kemal Gören nam-ı diğer Karton Adam dolu günü kendisini kor..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Yolun Ortasında Kaşık Oyunu Oynayan Dayı 00:55

Yolun Ortasında Kaşık Oyunu Oynayan Dayı

Yurdun dört bir tarafı birbirinden renkli insanlarla dolu. Buradaki dayımız da yolun ortasına çıkarak tüm hünerlerini sergilediği bir kaşık oyunu oynadı...

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şömineye Yanıcı Madde Dökeyim Derken Her Yeri Tutuşturmak 00:59

Şömineye Yanıcı Madde Dökeyim Derken Her Yeri Tutuşturmak

Elinde yanıcı madde dolu bidonla şov yapmaya kalkıp, maddeyi dökünce şömine, elindeki bidon alev alıp etrafa da sıçrayınca eline gözüne bulaştırıp rezil olan adam...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..