#Dolu kadehi ters tut Çöpçatan müzik dinle

Ekmek parası için İstanbul'a gelmişti 01:28

Ekmek parası için İstanbul'a gelmişti

30 YAŞINDA BİR İNŞAAT İŞÇİSİ... EKMEK PARASI KAZANMAK İÇİN GELDİĞİ İSTANBUL'DA İHMAL DOLU BİR KAZANIN KURBANI OLDU... GENCECİK ADAMI ÖLÜME GÖTÜREN O KORKUNÇ ANLAR, KAMERAYA DA YANSIDI.....

Korku Tünelinde İşinin Hakkını Veren Eleman 00:09

Korku Tünelinde İşinin Hakkını Veren Eleman

Lunaparklardan tanıdığımız korku tüneline giren kadın içeride kendisini korkutan elemanın gazabına uğramış. Eleman korku dolu kıyafeti ve elindeki elektrikli testereyle dışarıya kadar kovalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada 01:07

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada

Silivri’de jandarma ekipleri sahte içki sevkiyatı yapılacak bir ev, depo ve eklentilerine baskın düzenledi. Sağlıksız koşullarda damıtılmak üzere bekleyen üzüm dolu bidonlar ve kaçak alkol ele geçirilirken, 4 şahıs gözal..

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

2020'nin kamera arkası! - YouTube 07:21

2020'nin kamera arkası! - YouTube

TERSLİKLERLE, KAZALARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK... 2020'NİN 365 GÜNLÜK HABER MARATONUNDA BİZİM BAŞIMIZA DA KAZALAR GELDİ TABİİ... KİMİ KORKUTAN, KİMİ GÜLÜMSETEN O ANLARI SİZLER İÇİN DERLEDİK... İŞTE SHOW HABER'DE 2..

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı 02:08

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

CUMHURBAŞKANI YIL BAŞI GECESİNDE HUDUT NÖBETİ TUTAN ASKERLERE DE SESLENDİ. 2020'NİN ÖZELLİKLE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SIKINTILI GEÇTİĞİNİ VURGULAYAN ERDOĞAN, SAĞLIK DOLU DAHA İYİ BİR YIL DİLEDİ...

10 dakikada 10 milyonluk soygun! 02:31

10 dakikada 10 milyonluk soygun!

LÜKS OTOMOBİLLERİN SATILDIĞI BİR GALERİYE GİREN 4 HIRSIZ... 10 DAKİKADA 10 MİLYON LİRALIK SOYGUN YAPTI... ÖYLE PİŞKİNLERDİ Kİ, DÖVİZ DOLU PARA KASASINI, GALERİDEN ÇALDIKLARI CİPE YÜKLEYİP ORTADAN KAYBOLDULAR.....

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu 01:06

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu

Teslimatını yaptığı gönderiyi evin kapısına bırakan kargocu, aracına doğru ilerlerken evin köpeği tarafından kovalanmış. Kargoyu korku dolu anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt 01:41

Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt

''Türkiye ile ilişkilerde bardağın yarısını dolu görüyorum''..

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Köylülerin Mehmetçik heyecanı! 01:30

Köylülerin Mehmetçik heyecanı!

ERZİNCAN KIRSALINA GÖREVE GİDEN KOMANDOLARIN YOLU, KALKANCI KÖYÜNDEN GEÇTİ, KÖYÜN YAŞLILARI ASKERLERİN GELİŞİNİ ÖYLE BÜYÜK BİR HEYECANLA KARŞILADI Kİ, MEHMETÇİK O KÖYDEN AYRILIRKEN DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI..

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor 00:17

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor

Genç çift en mutlu günlerinden biri olan nişan törenlerinde korku dolu anlar yaşamışlar. Nişan masasına konan maytap neredeyse bütün dekoru yakacakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biyolojik baba krizi! 01:47

Biyolojik baba krizi!

DAHA 45 GÜNLÜKKEN EVLAT EDİNDİKLERİ MUSTAFA KEMAL İLE TAM 2,5 YILDIR, SEVGİ DOLU VE HUZURLU BİR HAYAT SÜRÜYORLARDI, AMA BİR GÜN BİYOLOJİK BABA ÇIKIP GELDİ, İŞTE O GÜNDEN BERİ ÇATAL AİLESİ TEDİRGİN VE MUTSUZ....

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi 01:25

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. İş yerinde maddi hasar oluşurken, ekipler yangın ile ilgili soruşturma b..

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada 01:55

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada

Kartal'da yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına kamyonet çarptı. Kadın, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, yaşanan o korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Patates Püresi Tarifi 08:06

Patates Püresi Tarifi

4 adet patates 4 çorba kaşığı krema 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber · 4 adet patatesi eşit boylarda kabaca doğrayıp soğuk su dolu bir tencereye koyun. Patates büyükse dörde küçükse ikiy..

Patikadan beter çarşı yolu! 02:19

Patikadan beter çarşı yolu!

BALIKÇILAR ÇARŞISI, İSTANBUL ÜSKÜDAR'IN EN KALABALIK YERLERİNDEN... AMA BUGÜNLERDE O ÇARŞIYA GİDEN BİN PİŞMAN... TÜMSEKLER, SU DOLU ÇUKURLAR, ETRAFA SAÇILMIŞ KOCA TAŞLAR ESNAFI DA MÜŞTERİYİ DE CANINDAN BEZDİRİYOR... O YO..

''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....