#Doluyu görüntülemek İsterken yıldırıma yakalanan Çocuklar

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evleniyor Mu 15:51

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evlen

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Sulhi Aksüt'le evliliğinden olan oğlu Emir Aksüt paylaşımı ile annesine müstakbel gelinini tanıttı. Geçtiğimiz Mart ayında 19 yaşına giren Emir Aksüt özel hayatıyla dikkat çekiyor. Daha önce de ..

  • BETA tarafından
  • 413 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor 11:50

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor

Burcu Esmersoy, 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu'nda evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile boşanıyor. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy anlaşmalı olarak boşanıyor. 2018..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 14.Bölüm 2:10:55

Söz | 14.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezonda 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir Özel Kuvve..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Keşke Herkes dürüst olsa, ehliyet sınavındaki kopya tekniği 01:17

Keşke Herkes dürüst olsa, ehliyet sınavındaki kopya tekniği

Ehliyet sınavında kopya çekerken yakalanan kişinin elbisesine kurulu duzenek.. keşke herkes dürüst olsa ! #kopya #ehliyetsınav..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 271 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı 01:23

Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı

Ankara'da yakalanan DEAŞ'lı teröristleri cep telefonundan kan donduran görüntüler çıktı .Suriye'deki çatışma bölgesinde çekildiği belirlenen görüntülerde DEAŞ'ın küçük yaştaki çocuklara bile silah eğitimi verdiği ortaya ..

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuklandı 01:04

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuk

İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son 8 günde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan 160 şüpheliden 104’ü tutuklandı...

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı! 01:48

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı!

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde artan vakalar sonrası korona virüse yakalanan bir vatandaş, tedavi gördüğü hastaneden paylaştığı videoyla vatandaşları uyardı. Bu durumu yaşamayanların henüz ciddiyetin farkında olm..

Bir gecede 14 iş yeri, 250 bin TL’lik hırsızlık- O anlar kamerada 06:44

Bir gecede 14 iş yeri, 250 bin TL’lik hırsızlık- O anlar kamerada

Fatih’te aynı gecede 14 ayrı iş yerinden 250 bin liralık hırsızlık yapan zanlılar yakalandı. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, yakalanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Koronavirüsten 53 Can Kaybı, 1.612 Yeni Vaka 01:17

Koronavirüsten 53 Can Kaybı, 1.612 Yeni Vaka

Koronavirüse yakalanan 53 kişi daha hayatını kaybetti. Ölümcül virüs yüzünden toplam can kaybımız 6 bin 564 oldu...

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir- 01:24

Korona'ya YAKALANMIŞTI... Nihat Hatipoğlu Hoca'nın SON DURUMU Nedir-

Bugün koronavirüs e yakalanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Hoca'nın son durumu ne, sağlık durumu ile ilgili açıklama var mı? Nihat Hatipoğlu Hoca'ya destek olmak için videoyu beğenmeyi ihmal etmeyin. Kanalıma ücretsiz..

73 yaşındaki korona virüs hastası, 5,5 ay sonra taburcu oldu 01:44

73 yaşındaki korona virüs hastası, 5,5 ay sonra taburcu oldu

Türkiye'de Covid-19’a ilk yakalanan hastalardan, 73 yaşındaki Oğuz Peker, 4 ay boyunca kesintisiz kaldığı yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Yoğun bakımdan çıkan Peker'in ilk sorusu Trafik kazası mı geçirdim oldu. T..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Koronalı baba çocuğunu camın arkasından seviyor 00:47

Koronalı baba çocuğunu camın arkasından seviyor

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, korona virüse yakalanan ve evinde karantinada kalan bir babanın, 1 yaşındaki çocuğunu camın arkasından sevdiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi 05:20

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi

Kocaeli’de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı! 01:56

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı!

Kocaeli'de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Süleyman Soylu Eşi ve Kızı Korona Oldu 01:56

Süleyman Soylu Eşi ve Kızı Korona Oldu

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu ve kızlarının koronavirüs testi pozitif çıktı. Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak tedavilerinin hastanede deva..

  • GÜL tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polisten Hırsıza Nasihat 01:29

Polisten Hırsıza Nasihat

Adana'da tuhaf bir hırsızlık olayı yaşandı. Polis yakalanan hırsızları emniyete götürmeden önce nasihatta bulundu. İşte o anlar.....

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım oldu 03:16

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım ol

Bu sezon “Savaşçı” dizisinden ayrılan ve “Yasak Elma”ya transfer olan Berk Oktay, Ulus’ta kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, ha..

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..