#Domates soslu makarna domatesli makarna tarifi

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Firinda Dolma Tarifi 07:56

Firinda Dolma Tarifi

Malzemeler 6 7 tane dolmalik biber 4 tane kabak Evde ne varsa dolmalik biber, kabak, patlican kuru sogan kullanabilirsiniz. Ici icin gerekenler 2 cay bardagi pirinc 1 tane kuru sogan bir tutam Maydonoz 2 dis sarmisak Tuz..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi 01:15

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi

Pratik Çöp Şiş Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk bonfile domates biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için; 2 yemek kaşığı yoğurt 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 diş sarımsak tuz kar..

Fırında Köfte Tarifi 02:57

Fırında Köfte Tarifi

Köfte tarifi için malzemeler: (yaklaşık 6 kişilik) 1 büyük soğan yaklaşık yarım su bardağı robottan çekilmiş bayat ekmek veya 4 dilim bayat ekmek 500gr. orta yağlı kıyma 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabibe..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Lahmacun Böreği Tarifi 00:51

Lahmacun Böreği Tarifi

Malzemeler; 3 adet yufka Harcı için; 250 gram kıyma 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı domates salçası yarım çay bardağı sıvı yağ tuz karabiber kırmızı tat..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

İmam Bayıldı Tarifi 02:34

İmam Bayıldı Tarifi

2 büyük boy soğan 3 adet yeşil biber 3 adet domates 6-7 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Sıvı yağ Pul biber Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Çizgili soyup yarım saat kadar tuzlu suda beklettiğimiz 5-6 adet patlıcan kurula..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi 03:07

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi

Kıymalı arpa şehriyeli çorba tarifi Malzemeler yaklaşık 200 gram kadar dana kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ yada 2 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kaşığı domates salçası( isterseniz icine İki tane de domates rendeleyebili..

Patlıcan Kebabı Tarifi 05:56

Patlıcan Kebabı Tarifi

Patlıcan kebabı tarifi malzemeler 7 adet uzunkemer patlıcan Yaklaşık 700 800 gr dana kıyma 3 kuru soğan 3 diş sarımsak baharatlar tuz, Karabiber, pulbiber, kimyon yarım çay bardağı sıvıyağ 2 tane domates 5 tane ..