#Domates toplama aracı

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir 09:24

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir

Doğal Afetlerde Nasıl Hayatta Kalınır? Dünyada hiç kimse doğal afetlere karşı % 100 güvende değildir ve kendinizi kritik bir durumda bulmanız durumunda hayatınızı nasıl kurtarmak için tam olarak ne yapacağınızı ve başkal..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Söz | 10.Bölüm 2:13:07

Söz | 10.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Konserve Menemen Tarifi 02:05

Konserve Menemen Tarifi

Konserve Menemen Tarifi..

Yiyecek Teknolojileri _ Hamburger ve Patates Nasıl Yapılır - HD Türkçe Dublaj 39:05

Yiyecek Teknolojileri _ Hamburger ve Patates Nasıl Yapılır - HD Türkçe

İnsanlar hamburger ve patates tavaya bayılırlar ama yuttuğunuz her lokmanın ardında nasıl bir dünya var inanamazsınız. Susamı ekmeğin üzerine nasıl koyduklarını biliyor musunuz? Peki bir şişe ketçapta kaç kg domates var ..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm 46:50

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Urfa oluyor. Turgay Başyayla Urfa’da Balıklı Göl'e gidip yöreye özgü “Urfa Ciğeri”, “Fıstıklı Kebap”, “Şıllık Tatlısı”, “Domates Kebabı”, “Urfa Tepsi Kebabı”, “Haşhaş Keb..

Tepsi kebabi sini kebabi hatay kilis tava tarifi 16:37

Tepsi kebabi sini kebabi hatay kilis tava tarifi

Kilis Tava – Tepsi Kebabi Malzemeler 500 gr kiyma 1 sogan 1-2 dis sarimsak bir kücük tutam maydonoz kücükse 1, büyükse yarim kirmizi dolma biber veya kapya biber silme 1 yemek kasigi biber salcasi 1-2 avuc galete unu ..

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..